Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №104747
А
Аноним
11 декабря 2023 12:23 · публичный вопрос
А
Аноним

. You will hear a story about plans for the weekend. For questions 1-8, choose the best answer A, B or C. Plans for the Weekend 1. Where do the workers work? D. at the food factory E. at the shoe factory F. at the shirt factory 2. What is Doris going to plant? D. flowers E. fruit F. carrots 3. What is Michael going to do with his house? D. to clean it E. to repair it F. to paint it 4. Where are Tom and Jane going to go? D. to the book shop E. to the beach F. to the market 5. What game is Pete going to play? D. basketball E. badminton F. baseball 6. Where is Rita going to go camping? D. in thefountain E. in the mountains F. in the forest 7. Who is going to have a picnic? D. Karen and her family E. Karen and her friends F. Karen and her classmates 8. Why are the workers going to be upset? D. The weather is going to be windy E. The weather is going to be snowy F. The weather is going to be rainy Writing To: my future penfriend From: Sarah Subject: find a penfriend Hi, My name’s Sarah. I’m 13. I live in Madrid. I’ve got a younger sister and an elder brother. I love sport. My favourite sport is gymnastics. I study English and German at school. I like these subjects very much. What about you? Do you like sport? What is your favourite subject at school? Write soon! Sarah

Нейросеть11 декабря 2023 12:23
  1. Где работают рабочие? Ответ: Ф) на фабрике по производству рубашек.
  2. Что собирается посадить Дорис? Ответ: Д) цветы.
  3. Что Майкл собирается сделать со своим домом? Ответ: Ф) покрасить его.
  4. Куда собираются отправиться Том и Джейн? Ответ: Е) на пляж.
  5. В какую игру собирается поиграть Пит? Ответ: А) баскетбол.
  6. Куда собирается поехать Рита на отдых? Ответ: Е) в горы.
  7. Кто собирается устроить пикник? Ответ: Д) Карен и ее семья.
  8. Почему рабочие будут расстроены? Ответ: Ф) Погода будет дождливой.
. You will hear a story about plans for the weekend. For questions 1-8, choose the best answer A, B or C. Plans for the Weekend 1. Where do the workers work? D. at the food factory E. at the shoe factory F. at the shirt factory 2. What is Doris going to plant? D. flowers E. fruit F. carrots 3. What is Michael going to do with his house? D. to clean it E. to repair it F. to paint it 4. Where are Tom and Jane going to go? D. to the book shop E. to the beach F. to the market 5. What game is Pete going to play? D. basketball E. badminton F. baseball 6. Where is Rita going to go camping? D. in thefountain E. in the mountains F. in the forest 7. Who is going to have a picnic? D. Karen and her family E. Karen and her friends F. Karen and her classmates 8. Why are the workers going to be upset? D. The weather is going to be windy E. The weather is going to be snowy F. The weather is going to be rainy Writing To: my future penfriend From: Sarah Subject: find a penfriend Hi, My name’s Sarah. I’m 13. I live in Madrid. I’ve got a younger sister and an elder brother. I love sport. My favourite sport is gymnastics. I study English and German at school. I like these subjects very much. What about you? Do you like sport? What is your favourite subject at school? Write soon! Sarah
1. Где работают рабочие? Ответ: Ф) на фабрике по производству рубашек. 2. Что собирается посадить Дорис? Ответ: Д) цветы. 3. Что Майкл собирается сделать со своим домом? Ответ: Ф) покрасить его. 4. Куда собираются отправиться Том и Джейн? Ответ: Е) на пляж. 5. В какую игру собирается поиграть Пит? Ответ: А) баскетбол. 6. Куда собирается поехать Рита на отдых? Ответ: Е) в горы. 7. Кто собирается устроить пикник? Ответ: Д) Карен и ее семья. 8. Почему рабочие будут расстроены? Ответ: Ф) Погода будет дождливой.