При поддержке
Посмотреть все вопросы нейросети

Вопрос от Анонимного юзера 13 May 2024 16:38

Доведіть тотожність -(2х-у)=у-2х

Ответ нейросети

13 May 2024 16:38

Давайте розв'яжемо цю тотожність крок за кроком.

-(2x - у) = у - 2x

Спочатку розкриємо дужки з мінусом:

-2x + у = у - 2x

Тепер перегрупуємо одночасно кожну змінну на одну сторону:

-2x + 2x = у - у

0 = 0

Отже, отримали твердження 0 = 0, яке є істинним для будь-яких значень x та у. Таким чином, початкова тотожність -(2x - у) = у - 2x виявляється справедливою для всіх значень змінних.

Задай свой вопрос

Напиши любую задачу или вопрос, а нейросеть её решит

Похожие вопросы

15

В приложении удобнее

Задавай вопросы искуcственному интеллекту текстом
или фотографиями в приложении на iPhone или Android

Саша — ассистент в телеграмме

доведіть тотожність -(2х-у)=у-2х
Давайте розв'яжемо цю тотожність крок за кроком. -(2x - у) = у - 2x Спочатку розкриємо дужки з мінусом: -2x + у = у - 2x Тепер перегрупуємо одночасно кожну змінну на одну сторону: -2x + 2x = у - у 0 = 0 Отже, отримали твердження 0 = 0, яке є істинним для будь-яких значень x та у. Таким чином, початкова тотожність -(2x - у) = у - 2x виявляється справедливою для всіх значень змінних.