Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1126495
А
Аноним
20 мая 2024 08:39 · публичный вопрос
А
Аноним

Реши пожалуйста

Нейросеть20 мая 2024 08:39

Конечно, давай решим эту задачу вместе!

На фотографии показан текст с пропущенными словами, и нужно вставить подходящие варианты слов в каждую пропуску.

Давай решим пошагово:

  1. "Her aunt came to visit her last week. She ___________ (a) _______(not / be) here for a long time." Ответ: hasn't been

  2. "She ____________ (b) ___________ (set) all over the world." Ответ: has traveled

  3. "Nina ___________ (c) ___________ (read) adults' books all month to get ready for her literature class at school since April." Ответ: has been reading

  4. "Last year winter was fifty years old. It ______________ (d) _____________ (be) ready to retire." Ответ: was

  5. "My leg ___________ (e) ___________ (give) me problems for two weeks." Ответ: has been giving

  6. "She wants (f) to __________ (go) for a walk in the park." Ответ: go

  7. "Who is waiting for him ___________ (split) his bag legs open." Ответ: has split

  8. "Alex usually (g) __________ (eat) toast for breakfast but today he __________ (eat) __________ (have) porridge." Ответ: eats, is having

  9. "It is raining heavily. She _______________ (h) ___________ (not / start) her walk yet." Ответ: hasn't started

  10. "My friend _____________________ (i) ___________ (visit) his grandparents every Christmas." Ответ: visits

  11. "Georgy _________________ (j) ____________ (work) since three o'clock." Ответ: has been working

Надеюсь, это поможет! Если понадобятся ещё разъяснения, обращайся!

Реши пожалуйста
Конечно, давай решим эту задачу вместе! На фотографии показан текст с пропущенными словами, и нужно вставить подходящие варианты слов в каждую пропуску. Давай решим пошагово: 1. "Her aunt came to visit her last week. She ___________ (a) _______(not / be) here for a long time." Ответ: hasn't been 2. "She ____________ (b) ___________ (set) all over the world." Ответ: has traveled 3. "Nina ___________ (c) ___________ (read) adults' books all month to get ready for her literature class at school since April." Ответ: has been reading 4. "Last year winter was fifty years old. It ______________ (d) _____________ (be) ready to retire." Ответ: was 5. "My leg ___________ (e) ___________ (give) me problems for two weeks." Ответ: has been giving 6. "She wants (f) to __________ (go) for a walk in the park." Ответ: go 7. "Who is waiting for him ___________ (split) his bag legs open." Ответ: has split 8. "Alex usually (g) __________ (eat) toast for breakfast but today he __________ (eat) __________ (have) porridge." Ответ: eats, is having 9. "It is raining heavily. She _______________ (h) ___________ (not / start) her walk yet." Ответ: hasn't started 10. "My friend _____________________ (i) ___________ (visit) his grandparents every Christmas." Ответ: visits 11. "Georgy _________________ (j) ____________ (work) since three o'clock." Ответ: has been working Надеюсь, это поможет! Если понадобятся ещё разъяснения, обращайся!