Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1163483
А
Аноним
26 мая 2024 04:56 · публичный вопрос
А
Аноним

Підкреслити відокремлені члени речення: 1. Степ, оповитий тишею, дихав пахощами росяних трав. 2. Солов'ї, нічні товариші мої, у сад злетілись до вікна. 3. Старий Дніпро, розливши плесо сиве, ген-ген в спокійнім мареві дріма. 4. Ніжні зорі, білі непрозорі, спадали з неба. 5. Дніпро, велична ріка мого дитинства, несе свої могутні хвилі у Чорне море. 6. Усяка пташечка, радіючи, співала. 7. Світла ніч стояла над горами. Чиста, прозора, вона просвічувала наскрізь. 8. Нам, зодчим, вдячна за труди земля. 9. А дуб стоїть незламно, незважаючи ні на що. 10. Скроплений живлющою росою, росток пробився на безмежжі нив. 11. Дуже красиві давні міста України, особливо Київ і Львів.

Нейросеть26 мая 2024 04:56
  1. Степ, оповитий тишею, дихав пахощами росяних трав. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: оповитий тишею.

  2. Солов'ї, нічні товариші мої, у сад злетілись до вікна. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: нічні товариші мої.

  3. Старий Дніпро, розливши плесо сиве, ген-ген в спокійнім мареві дріма. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: розливши плесо сиве.

  4. Ніжні зорі, білі непрозорі, спадали з неба. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: білі непрозорі.

  5. Дніпро, велична ріка мого дитинства, несе свої могутні хвилі у Чорне море. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: велична ріка мого дитинства.

  6. Усяка пташечка, радіючи, співала. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: радіючи.

  7. Світла ніч стояла над горами. Чиста, прозора, вона просвічувала наскрізь. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: чиста, прозора.

  8. Нам, зодчим, вдячна за труди земля. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: зодчим.

  9. А дуб стоїть незламно, незважаючи ні на що. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: незламно.

  10. Скроплений живлющою росою, росток пробився на безмежжі нив. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: скроплений живлющою росою.

  11. Дуже красиві давні міста України, особливо Київ і Львів. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: особливо Київ і Львів.

Підкреслити відокремлені члени речення: 1. Степ, оповитий тишею, дихав пахощами росяних трав. 2. Солов'ї, нічні товариші мої, у сад злетілись до вікна. 3. Старий Дніпро, розливши плесо сиве, ген-ген в спокійнім мареві дріма. 4. Ніжні зорі, білі непрозорі, спадали з неба. 5. Дніпро, велична ріка мого дитинства, несе свої могутні хвилі у Чорне море. 6. Усяка пташечка, радіючи, співала. 7. Світла ніч стояла над горами. Чиста, прозора, вона просвічувала наскрізь. 8. Нам, зодчим, вдячна за труди земля. 9. А дуб стоїть незламно, незважаючи ні на що. 10. Скроплений живлющою росою, росток пробився на безмежжі нив. 11. Дуже красиві давні міста України, особливо Київ і Львів.
1. Степ, оповитий тишею, дихав пахощами росяних трав. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: оповитий тишею. 2. Солов'ї, нічні товариші мої, у сад злетілись до вікна. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: нічні товариші мої. 3. Старий Дніпро, розливши плесо сиве, ген-ген в спокійнім мареві дріма. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: розливши плесо сиве. 4. Ніжні зорі, білі непрозорі, спадали з неба. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: білі непрозорі. 5. Дніпро, велична ріка мого дитинства, несе свої могутні хвилі у Чорне море. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: велична ріка мого дитинства. 6. Усяка пташечка, радіючи, співала. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: радіючи. 7. Світла ніч стояла над горами. Чиста, прозора, вона просвічувала наскрізь. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: чиста, прозора. 8. Нам, зодчим, вдячна за труди земля. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: зодчим. 9. А дуб стоїть незламно, незважаючи ні на що. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: незламно. 10. Скроплений живлющою росою, росток пробився на безмежжі нив. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: скроплений живлющою росою. 11. Дуже красиві давні міста України, особливо Київ і Львів. Ответ: Подчеркиваемые отдельные члены предложения: особливо Київ і Львів.