Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1203997
А
Аноним
06 июня 2024 07:47 · публичный вопрос
А
Аноним

Kate's father was going along the corridor. When he was passing by the bathroom he heard that his daughter was speaking in a kind voice to somebody. The father was surprised and looked in. He saw his daughter holding a cat in her arms and cleaning its teeth with his tooth-brush. Kate didn't see her father and continued her work. Kate's father called his wife and asked her to see what the matter was'. Kate's mother came up and let the cat go. But the little girl said: "Why? I'm sure, Daddy, needn't make such a fuss2 about it, because it isn't the first time I cleaned the cat's teeth with that tooth-brush." what the matter was - 2 needn't make such a fuss - he yctpan- вать столько шума УПРАЖНЕНИЯ I. Ответьте на вопросы по рассказу "It Isn't the First Time": 1. Where was Kate's father going? 2. What did he hear passing by the bathroom? 3. Who was speaking in the bathroom? 4. Why did Kate's father look in? 5. What did he see? 6. What was his daughter holding in her arms? 7. What was she doing? 8. Whom did Kate's father call? 9. What did Kate's mother do? 10. What did the little girl say?

Нейросеть06 июня 2024 07:47
  1. Куда шел отец Кейт? Ответ: Отец Кейт шел по коридору.

  2. Что услышал отец, проходя мимо ванной комнаты? Ответ: Он услышал, что его дочь разговаривает с кем-то добрым голосом.

  3. Кто разговаривал в ванной комнате? Ответ: В ванной комнате разговаривала Кейт.

  4. Почему отец Кейт посмотрел внутрь? Ответ: Он был удивлен и поэтому посмотрел внутрь.

  5. Что он увидел? Ответ: Он увидел, что его дочь держит в руках кошку и чистит ей зубы его зубной щеткой.

  6. Что держала его дочь в руках? Ответ: Ее дочь держала в руках кошку.

  7. Что она делала? Ответ: Она чистила зубы кошке.

  8. Кого позвал отец Кейт? Ответ: Он позвал свою жену.

  9. Что сделала мать Кейт? Ответ: Мать Кейт отпустила кошку.

  10. Что сказала маленькая девочка? Ответ: Маленькая девочка сказала: "Зачем так шуметь, папа? Я уверена, что не в первый раз чищу зубы кошке этой зубной щеткой".

Kate's father was going along the corridor. When he was passing by the bathroom he heard that his daughter was speaking in a kind voice to somebody. The father was surprised and looked in. He saw his daughter holding a cat in her arms and cleaning its teeth with his tooth-brush. Kate didn't see her father and continued her work. Kate's father called his wife and asked her to see what the matter was'. Kate's mother came up and let the cat go. But the little girl said: "Why? I'm sure, Daddy, needn't make such a fuss2 about it, because it isn't the first time I cleaned the cat's teeth with that tooth-brush." what the matter was - 2 needn't make such a fuss - he yctpan- вать столько шума УПРАЖНЕНИЯ I. Ответьте на вопросы по рассказу "It Isn't the First Time": 1. Where was Kate's father going? 2. What did he hear passing by the bathroom? 3. Who was speaking in the bathroom? 4. Why did Kate's father look in? 5. What did he see? 6. What was his daughter holding in her arms? 7. What was she doing? 8. Whom did Kate's father call? 9. What did Kate's mother do? 10. What did the little girl say?
1. Куда шел отец Кейт? Ответ: Отец Кейт шел по коридору. 2. Что услышал отец, проходя мимо ванной комнаты? Ответ: Он услышал, что его дочь разговаривает с кем-то добрым голосом. 3. Кто разговаривал в ванной комнате? Ответ: В ванной комнате разговаривала Кейт. 4. Почему отец Кейт посмотрел внутрь? Ответ: Он был удивлен и поэтому посмотрел внутрь. 5. Что он увидел? Ответ: Он увидел, что его дочь держит в руках кошку и чистит ей зубы его зубной щеткой. 6. Что держала его дочь в руках? Ответ: Ее дочь держала в руках кошку. 7. Что она делала? Ответ: Она чистила зубы кошке. 8. Кого позвал отец Кейт? Ответ: Он позвал свою жену. 9. Что сделала мать Кейт? Ответ: Мать Кейт отпустила кошку. 10. Что сказала маленькая девочка? Ответ: Маленькая девочка сказала: "Зачем так шуметь, папа? Я уверена, что не в первый раз чищу зубы кошке этой зубной щеткой".