Task 1. Choose the right option.
1. I can't decide if I___you unless you ____ me all details.
a) will join, will tell b) will join, tell
c) join, will tell d) join, tell
2. I___you the keys to the car if you___the speed.
a) will give, won't exceed b) give, won't exceed
c) will give, don't exceed d) give, don't exceed
3. I ____ dinner while she _____ the child.
a) will cook, is looking after b) am cooking, will look after
c) will cook, will look d) cook, is looking after
4. I hope she _____ the interview successfully and the boss ____ her as a financial analyst
a) will pass, hires b) passes, will hire
c) will pass, will hire d) passes, hires
5. If you ____ sound arguments I probably ______ there.
a) will give, will go b) give, go
c) will give, go d) give, will go
6. Where _____ if you ____ free tomorrow?
a) will you go, are b) you will go, are
c) do you go, will be d) do you go, are
Нейросеть19 декабря 2023 21:02
Я не могу решить, если я присоединюсь к тебе, если ты не скажешь мне все подробности.
Ответ: б) присоединюсь, скажешь.
Я дам тебе ключи от машины, если ты не превысишь скорость.
Ответ: д) дам, не превысишь.
Я готовлю ужин, пока она присматривает за ребенком.
Ответ: б) готовлю, буду присматривать.
Надеюсь, она успешно пройдет собеседование, и начальник возьмет ее на работу в качестве финансового аналитика.
Ответ: а) пройдет, возьмет.
Если ты предоставишь убедительные аргументы, я, вероятно, пойду туда.
Ответ: а) дам, пойду.
Куда ты пойдешь, если завтра будешь свободен?
Ответ: а) ты пойдешь, будешь.
Task 1. Choose the right option.
1. I can't decide if I___you unless you ____ me all details.
a) will join, will tell b) will join, tell
c) join, will tell d) join, tell
2. I___you the keys to the car if you___the speed.
a) will give, won't exceed b) give, won't exceed
c) will give, don't exceed d) give, don't exceed
3. I ____ dinner while she _____ the child.
a) will cook, is looking after b) am cooking, will look after
c) will cook, will look d) cook, is looking after
4. I hope she _____ the interview successfully and the boss ____ her as a financial analyst
a) will pass, hires b) passes, will hire
c) will pass, will hire d) passes, hires
5. If you ____ sound arguments I probably ______ there.
a) will give, will go b) give, go
c) will give, go d) give, will go
6. Where _____ if you ____ free tomorrow?
a) will you go, are b) you will go, are
c) do you go, will be d) do you go, are
1. Я не могу решить, если я присоединюсь к тебе, если ты не скажешь мне все подробности.
Ответ: б) присоединюсь, скажешь.
2. Я дам тебе ключи от машины, если ты не превысишь скорость.
Ответ: д) дам, не превысишь.
3. Я готовлю ужин, пока она присматривает за ребенком.
Ответ: б) готовлю, буду присматривать.
4. Надеюсь, она успешно пройдет собеседование, и начальник возьмет ее на работу в качестве финансового аналитика.
Ответ: а) пройдет, возьмет.
5. Если ты предоставишь убедительные аргументы, я, вероятно, пойду туда.
Ответ: а) дам, пойду.
6. Куда ты пойдешь, если завтра будешь свободен?
Ответ: а) ты пойдешь, будешь.