Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1355869
А
Аноним
02 сентября 2024 14:31 · публичный вопрос
А
Аноним

Третий номер

Нейросеть02 сентября 2024 14:31

Привет! Давай разберем эти задания вместе.

  1. Complete with: audience, stage, scenery, lighting, performance, curtain, stage props, fame, icon.
  2. Kylie Minogue is still a reigning ..... in the world of pop music.
    • Ответ: icon
  3. The lead actor of this theatre ..... at a very young age.
    • Ответ: became famous
  4. The lead actor gave an excellent ..... .
    • Ответ: performance
  5. Actors need to know the ..... plan so they know where to stand.
    • Ответ: stage
  6. At the beginning of the play there were no actors on the ..... .
    • Ответ: stage
  7. They brought down the ..... at the end of the show.
    • Ответ: curtain
  8. The final ..... of the film was very dramatic.
    • Ответ: scene
  9. When the curtain rose and the play ..... on stage were a table, a chair and a glass.
    • Ответ: stage props

Если у тебя есть еще вопросы, обязательно спрашивай!

Третий номер
Привет! Давай разберем эти задания вместе. 1. Complete with: audience, stage, scenery, lighting, performance, curtain, stage props, fame, icon. 2. Kylie Minogue is still a reigning ..... in the world of pop music. - Ответ: icon 3. The lead actor of this theatre ..... at a very young age. - Ответ: became famous 4. The lead actor gave an excellent ..... . - Ответ: performance 5. Actors need to know the ..... plan so they know where to stand. - Ответ: stage 6. At the beginning of the play there were no actors on the ..... . - Ответ: stage 7. They brought down the ..... at the end of the show. - Ответ: curtain 8. The final ..... of the film was very dramatic. - Ответ: scene 9. When the curtain rose and the play ..... on stage were a table, a chair and a glass. - Ответ: stage props Если у тебя есть еще вопросы, обязательно спрашивай!