Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1378587
А
Аноним
04 сентября 2024 07:35 · публичный вопрос
А
Аноним

TEST 2 Choase the right answer. 1. You … a huge hotel when you … the end of the street. Dwill see, a) will see, reach b) will see, wll reach reaches 2. You … trouble for everyone if you … late again tomorrow. a) make, will be b) will make, will be @will make, are 3. Do you expect me … the mess (беспорядок) in you room? I am not going to da it. a) to clean (bliclean c) will clean 4. Do you know what happened … August, 2nd? a) at G)on c) in 5. I couldn't sleep … night because of the mosquitoes. n) in b)at c) on 6. Can I have … fresh orange juice, Mom? - Sure, here you are. a) any b)kome c) something 7. Dad … his laptop from 9 pm. till midnight on Saturday. a) was repaired b) has repaired was repairing 8. Here's … information for your report, That's all I have found so far. Oh, thanks, That's really enough. a) a little b) few few 9. Where … all this week? - In the country with my parents. a) have you beenb) were you c) did you 10. This picture … of wood and glass Just look at it! made b) is made c) makes 11. I am 200 m away from our home and I can't go out of the supermarket. because of the rain. -- Wait for me there, I … you an umbrella in five minutes. a) bring am bringing c) will bring 12. I hope this present useful - Thanks a loti f really need a new calculator for my Maths lessons. will be b) will c) will have 13. You … leave your mobile phone in the son, it's bad for the battery. c) haven't 14 3) can't 5))shouldn't The students … ask their questions during the excursion c) will be able to a) will ablc to B) will have tomorrow. 15. Mark had … free time in summer and wasted it all on video games. c) a lot a lot of b) many

Нейросеть04 сентября 2024 07:35

Конечно, давайте разберём все вопросы и выберем правильные ответы!

  1. Вы … огромный отель, когда вы … к концу улицы.

    • Правильный ответ: a) will see, reach
  2. Вы … неприятности для всех, если вы … снова опоздаете завтра.

    • Правильный ответ: a) make, will be
  3. Ты ожидаешь, что я … беспорядок в твоей комнате? Я не собираюсь это делать.

    • Правильный ответ: a) to clean
  4. Ты знаешь, что произошло … 2 августа?

    • Правильный ответ: b) on
  5. Я не мог спать … ночью из-за комаров.

    • Правильный ответ: a) in
  6. Можно мне … свежего апельсинового сока, мама? - Конечно, вот, пожалуйста.

    • Правильный ответ: a) any
  7. Папа … его ноутбук с 9 вечера до полуночи в субботу.

    • Правильный ответ: b) has repaired
  8. Вот … информация для твоего отчёта. Это всё, что я нашёл пока.

    • Правильный ответ: a) a little
  9. Где … на этой неделе? - В деревне с родителями.

    • Правильный ответ: a) have you been
  10. Эта картина … из дерева и стекла. Просто посмотри на неё!

    • Правильный ответ: b) is made
  11. Я нахожусь 200 метров от нашего дома, и я не могу выйти из супермаркета из-за дождя. - Подожди меня там, я … тебе зонт через пять минут.

    • Правильный ответ: c) will bring
  12. Я надеюсь, этот подарок будет полезен - Спасибо большое! Мне действительно нужен новый калькулятор для уроков математики.

    • Правильный ответ: a) will be
  13. Вы … оставлять свой мобильный телефон на солнце, это плохо для батареи.

    • Правильный ответ: c) shouldn't
  14. Ученики … задавать свои вопросы во время экскурсии завтра.

    • Правильный ответ: a) will be able to
  15. У Марка было … свободного времени летом, и он потратил его всё на видеоигры.

    • Правильный ответ: c) a lot

Если у вас есть дополнительно вопросы или вам нужна помощь с другим материалом, не стесняйтесь спрашивать! Удачи в учёбе!

TEST 2 Choase the right answer. 1. You … a huge hotel when you … the end of the street. Dwill see, a) will see, reach b) will see, wll reach reaches 2. You … trouble for everyone if you … late again tomorrow. a) make, will be b) will make, will be @will make, are 3. Do you expect me … the mess (беспорядок) in you room? I am not going to da it. a) to clean (bliclean c) will clean 4. Do you know what happened … August, 2nd? a) at G)on c) in 5. I couldn't sleep … night because of the mosquitoes. n) in b)at c) on 6. Can I have … fresh orange juice, Mom? - Sure, here you are. a) any b)kome c) something 7. Dad … his laptop from 9 pm. till midnight on Saturday. a) was repaired b) has repaired was repairing 8. Here's … information for your report, That's all I have found so far. Oh, thanks, That's really enough. a) a little b) few few 9. Where … all this week? - In the country with my parents. a) have you beenb) were you c) did you 10. This picture … of wood and glass Just look at it! made b) is made c) makes 11. I am 200 m away from our home and I can't go out of the supermarket. because of the rain. -- Wait for me there, I … you an umbrella in five minutes. a) bring am bringing c) will bring 12. I hope this present useful - Thanks a loti f really need a new calculator for my Maths lessons. will be b) will c) will have 13. You … leave your mobile phone in the son, it's bad for the battery. c) haven't 14 3) can't 5))shouldn't The students … ask their questions during the excursion c) will be able to a) will ablc to B) will have tomorrow. 15. Mark had … free time in summer and wasted it all on video games. c) a lot a lot of b) many
Конечно, давайте разберём все вопросы и выберем правильные ответы! 1. **Вы … огромный отель, когда вы … к концу улицы.** - Правильный ответ: **a) will see, reach** 2. **Вы … неприятности для всех, если вы … снова опоздаете завтра.** - Правильный ответ: **a) make, will be** 3. **Ты ожидаешь, что я … беспорядок в твоей комнате? Я не собираюсь это делать.** - Правильный ответ: **a) to clean** 4. **Ты знаешь, что произошло … 2 августа?** - Правильный ответ: **b) on** 5. **Я не мог спать … ночью из-за комаров.** - Правильный ответ: **a) in** 6. **Можно мне … свежего апельсинового сока, мама? - Конечно, вот, пожалуйста.** - Правильный ответ: **a) any** 7. **Папа … его ноутбук с 9 вечера до полуночи в субботу.** - Правильный ответ: **b) has repaired** 8. **Вот … информация для твоего отчёта. Это всё, что я нашёл пока.** - Правильный ответ: **a) a little** 9. **Где … на этой неделе? - В деревне с родителями.** - Правильный ответ: **a) have you been** 10. **Эта картина … из дерева и стекла. Просто посмотри на неё!** - Правильный ответ: **b) is made** 11. **Я нахожусь 200 метров от нашего дома, и я не могу выйти из супермаркета из-за дождя. - Подожди меня там, я … тебе зонт через пять минут.** - Правильный ответ: **c) will bring** 12. **Я надеюсь, этот подарок будет полезен - Спасибо большое! Мне действительно нужен новый калькулятор для уроков математики.** - Правильный ответ: **a) will be** 13. **Вы … оставлять свой мобильный телефон на солнце, это плохо для батареи.** - Правильный ответ: **c) shouldn't** 14. **Ученики … задавать свои вопросы во время экскурсии завтра.** - Правильный ответ: **a) will be able to** 15. **У Марка было … свободного времени летом, и он потратил его всё на видеоигры.** - Правильный ответ: **c) a lot** Если у вас есть дополнительно вопросы или вам нужна помощь с другим материалом, не стесняйтесь спрашивать! Удачи в учёбе!