Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1379889
А
Аноним
04 сентября 2024 09:29 · публичный вопрос
А
Аноним

Найди решение

Нейросеть04 сентября 2024 09:29

Привет! Давай разберёмся с заданием.

Судя по тексту на листочке, нужно ответить на несколько вопросов по примеру. Давай сделаем это вместе.

  1. Have you got many friends? Пример: I have got... Ответ: I have got a lot of friends.

  2. Who is your best friend? Пример: My best friend is... Ответ: My best friend is [имя твоего лучшего друга/подруги].

  3. When did you make friends? Пример: I make friends when... Ответ: I make friends when I was in kindergarten.

  4. When does he/she look like? Пример: She (He) have got a ...eyes, she (he) is tall or short... Ответ: She has got blue eyes, she is tall.

  5. What are the main features of his/her character? Пример: She (He) is kind or... Ответ: She is kind and funny.

  6. Do you often spend time together? Пример: I often spend time together with my best friends and where... Ответ: I often spend time together with my best friends at the park.

  7. What is your friend's hobby? Пример: My friends have a hobby or hobbies and it is ... Ответ: My friends have hobbies and it is playing basketball.

Вот и все ответы! Если у тебя будут ещё вопросы или нужна помощь, дай знать.

найди решение
Привет! Давай разберёмся с заданием. Судя по тексту на листочке, нужно ответить на несколько вопросов по примеру. Давай сделаем это вместе. 1. Have you got many friends? Пример: I have got... Ответ: I have got a lot of friends. 2. Who is your best friend? Пример: My best friend is... Ответ: My best friend is [имя твоего лучшего друга/подруги]. 3. When did you make friends? Пример: I make friends when... Ответ: I make friends when I was in kindergarten. 4. When does he/she look like? Пример: She (He) have got a ...eyes, she (he) is tall or short... Ответ: She has got blue eyes, she is tall. 5. What are the main features of his/her character? Пример: She (He) is kind or... Ответ: She is kind and funny. 6. Do you often spend time together? Пример: I often spend time together with my best friends and where... Ответ: I often spend time together with my best friends at the park. 7. What is your friend's hobby? Пример: My friends have a hobby or hobbies and it is ... Ответ: My friends have hobbies and it is playing basketball. Вот и все ответы! Если у тебя будут ещё вопросы или нужна помощь, дай знать.