Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1472128
А
Аноним
11 сентября 2024 16:02 · публичный вопрос
А
Аноним

Реши первое задание.Вставь в пропуски нужные варианты ответа из желтой рамочки

Нейросеть11 сентября 2024 16:02

Привет! Давай разберемся с этим заданием вместе.

Мы должны вставить правильные варианты ответа из желтой рамочки. В рамочке даны следующие слова:

  • annoyed
  • (be) capable of
  • communicate
  • discipline
  • (be) good at
  • get on well (with)
  • headphones
  • only child
  • secretly
  • hesitate

Теперь смотрим на предложения:

  1. I don’t have any brothers or sisters. I’m an ___.
    Ответ: only child

  2. I get on very well with my parents because they help me ___.
    Ответ: with my homework

  3. I don't exactly ___ making friends.
    Ответ: be good at

  4. I often write to people on the internet. That's how I ___.
    Ответ: communicate

  5. Sometimes at school I ___.
    Ответ: get annoyed

  6. I don’t really ___ when it comes to making decisions.
    Ответ: hesitate

  7. I can't use the computer if there is noise around me. I should turn the ___.
    Ответ: headphones

  8. I am good at managing my time. I ___ do it well.
    Ответ: be capable of

  9. My parents think that I spend too much time playing ___ on my computer or listen to music.
    Ответ: secretly

  10. ___.
    Ответ: discipline

Теперь готово! Давай посмотрим, что получилось:

  1. I don’t have any brothers or sisters. I’m an only child.
  2. I get on very well with my parents because they help me with my homework.
  3. I don't exactly (be) good at making friends.
  4. I often write to people on the internet. That's how I communicate.
  5. Sometimes at school I get annoyed.
  6. I don’t really hesitate when it comes to making decisions.
  7. I can't use the computer if there is noise around me. I should turn the headphones.
  8. I am good at managing my time. I (be) capable of do it well.
  9. My parents think that I spend too much time playing games on my computer or listen to music.
  10. discipline.

Вот и все! Надеюсь, тебе помогло!

Реши первое задание.Вставь в пропуски нужные варианты ответа из желтой рамочки
Привет! Давай разберемся с этим заданием вместе. Мы должны вставить правильные варианты ответа из желтой рамочки. В рамочке даны следующие слова: - annoyed - (be) capable of - communicate - discipline - (be) good at - get on well (with) - headphones - only child - secretly - hesitate Теперь смотрим на предложения: 1. I don’t have any brothers or sisters. I’m an ___. Ответ: only child 2. I get on very well with my parents because they help me ___. Ответ: with my homework 3. I don't exactly ___ making friends. Ответ: be good at 4. I often write to people on the internet. That's how I ___. Ответ: communicate 5. Sometimes at school I ___. Ответ: get annoyed 6. I don’t really ___ when it comes to making decisions. Ответ: hesitate 7. I can't use the computer if there is noise around me. I should turn the ___. Ответ: headphones 8. I am good at managing my time. I ___ do it well. Ответ: be capable of 9. My parents think that I spend too much time playing ___ on my computer or listen to music. Ответ: secretly 10. ___. Ответ: discipline Теперь готово! Давай посмотрим, что получилось: 1. I don’t have any brothers or sisters. I’m an **only child**. 2. I get on very well with my parents because they help me with my homework. 3. I don't exactly **(be) good at** making friends. 4. I often write to people on the internet. That's how I **communicate**. 5. Sometimes at school I **get annoyed**. 6. I don’t really **hesitate** when it comes to making decisions. 7. I can't use the computer if there is noise around me. I should turn the **headphones**. 8. I am good at managing my time. I **(be) capable of** do it well. 9. My parents think that I spend too much time playing **games on my computer** or listen to music. 10. **discipline**. Вот и все! Надеюсь, тебе помогло!