Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1476641
А
Аноним
12 сентября 2024 03:10 · публичный вопрос
А
Аноним

1. Have you ever visited other countries? - Yes, 1... to Italy and France. a) was b) have been a) went c) had been d) would be c) had seen d) was going 2. I feel really tired. We... to the party last night and have just returned home. b) has gone 3. At the beginning of the film I realized that 1... it before. a) see b) saw c) had seen d) have seen had arrived at her destination. 4. When the bus stopped in the small square, Helen... her magazine and didn't realized at first that she a) read b) reads 5. My sister's son... in tomorrow's race, because he is too young. They do not allow riders under sixteen. a) won't ride b) shan't ride c) was reading d) had read c) wouldn't ride d) doesn't ride c) is being built d) has been built 6. A beautiful bridge ... in our city. It will be finished next year. 7. It has been raining for two hours. I hope it... raining soon. a) builds b) is built a) stops b) shall stop at home. a) provide b) provides 8. Television has many advantages. It keeps us informed about the latest news, and also... entertainme 9. On the other hand television ... for the violent behaviour of some young people, and for encouraging children to sit indoors, instead of doing sports. c) would stop d) stop c) is provided d) provided a) blames c) is blamed b) blamed d) would blame 10. Some millionaires have lots of money and ... what to do with it. a) don't know c) won't know b) didn't d) knows c) will you get on d) are you getting on c) have you arrived d) will you arrive 11. How ... at college? You didn't say much about it in your last letter. a) do you get on b) are you get on 12. When you ... in this city again? - In a month. 13. Every time that I miss the bus, it means that I... walk to work. a) arrive b) arrived a) has to b) have to c) had to d) could 14. Every time when I missed the bus, I... to return home late. a) must b) had c) can d) may 15. That was great! It was ... meal you have ever cooked. 16 . This exhibition is... interesting than the previous one. a) good c) best b) better d) the best c) least d) the least a) little 17. We saw ... good film last night. The film was about the love of a girl to her cat and dog. b) lcss a) a c) - d) an 18. Everybody agrees that ... happiness is very important in the life of people. b)the a) - b) the c) a d) many

Нейросеть12 сентября 2024 03:10

Конечно! Давайте разберем ваши вопросы и выберем правильные варианты ответов.

  1. У вас был опыт путешествий в другие страны. Верный ответ: b) have been — "Yes, I have been to Italy and France."

  2. Я чувствую себя усталым. Правильный вариант: a) went — "We went to the party last night and have just returned home."

  3. В начале фильма я понял, что... Верный ответ: c) had seen — "I realized that I had seen it before."

  4. Когда автобус остановился на маленькой площади, Хелен... Верный ответ: a) read — "Helen read her magazine and didn't realize at first that she had arrived at her destination."

  5. Сын моей сестры... Верный ответ: a) won't ride — "My sister's son won't ride in tomorrow's race, because he is too young."

  6. В нашем городе... Верный ответ: c) is being built — "A beautiful bridge is being built in our city."

  7. Дождь идет уже два часа. Я надеюсь, что... Верный ответ: a) stops — "I hope it stops raining soon."

  8. Телевидение имеет много преимуществ. Правильный ответ: b) provides — "Television has many advantages. It provides us informed about the latest news and also entertains."

  9. С другой стороны, телевидение... Верный ответ: c) is blamed — "On the other hand, television is blamed for the violent behavior of some young people."

  10. Некоторые миллионеры имеют много денег и... Верный ответ: a) don't know — "Some millionaires have lots of money and don't know what to do with it."

  11. Как... в колледже? Верный ответ: a) do you get on — "How do you get on at college?"

  12. Когда вы.... снова в этом городе? Верный ответ: a) arrive — "When do you arrive in this city again?"

  13. Каждый раз, когда я опаздываю на автобус, это означает, что мне... Верный ответ: b) have to — "It means that I have to walk to work."

  14. Каждый раз, когда я опаздывал на автобус, я... Верный ответ: b) had — "I had to return home late."

  15. Это было здорово! Это было... Верный ответ: c) best — "It was the best meal you have ever cooked."

  16. Эта выставка... Верный ответ: b) better — "This exhibition is better than the previous one."

  17. Мы увидели... Верный ответ: a) a — "We saw a good film last night."

  18. Все согласны, что... Верный ответ: b) the — "Everybody agrees that the happiness is very important in the life of people."

Если у вас есть больше вопросов или вам нужно разъяснить какой-либо из этих ответов, не стесняйтесь спрашивать!

1. Have you ever visited other countries? - Yes, 1... to Italy and France. a) was b) have been a) went c) had been d) would be c) had seen d) was going 2. I feel really tired. We... to the party last night and have just returned home. b) has gone 3. At the beginning of the film I realized that 1... it before. a) see b) saw c) had seen d) have seen had arrived at her destination. 4. When the bus stopped in the small square, Helen... her magazine and didn't realized at first that she a) read b) reads 5. My sister's son... in tomorrow's race, because he is too young. They do not allow riders under sixteen. a) won't ride b) shan't ride c) was reading d) had read c) wouldn't ride d) doesn't ride c) is being built d) has been built 6. A beautiful bridge ... in our city. It will be finished next year. 7. It has been raining for two hours. I hope it... raining soon. a) builds b) is built a) stops b) shall stop at home. a) provide b) provides 8. Television has many advantages. It keeps us informed about the latest news, and also... entertainme 9. On the other hand television ... for the violent behaviour of some young people, and for encouraging children to sit indoors, instead of doing sports. c) would stop d) stop c) is provided d) provided a) blames c) is blamed b) blamed d) would blame 10. Some millionaires have lots of money and ... what to do with it. a) don't know c) won't know b) didn't d) knows c) will you get on d) are you getting on c) have you arrived d) will you arrive 11. How ... at college? You didn't say much about it in your last letter. a) do you get on b) are you get on 12. When you ... in this city again? - In a month. 13. Every time that I miss the bus, it means that I... walk to work. a) arrive b) arrived a) has to b) have to c) had to d) could 14. Every time when I missed the bus, I... to return home late. a) must b) had c) can d) may 15. That was great! It was ... meal you have ever cooked. 16 . This exhibition is... interesting than the previous one. a) good c) best b) better d) the best c) least d) the least a) little 17. We saw ... good film last night. The film was about the love of a girl to her cat and dog. b) lcss a) a c) - d) an 18. Everybody agrees that ... happiness is very important in the life of people. b)the a) - b) the c) a d) many
Конечно! Давайте разберем ваши вопросы и выберем правильные варианты ответов. 1. У вас был опыт путешествий в другие страны. Верный ответ: **b) have been** — "Yes, I have been to Italy and France." 2. Я чувствую себя усталым. Правильный вариант: **a) went** — "We went to the party last night and have just returned home." 3. В начале фильма я понял, что... Верный ответ: **c) had seen** — "I realized that I had seen it before." 4. Когда автобус остановился на маленькой площади, Хелен... Верный ответ: **a) read** — "Helen read her magazine and didn't realize at first that she had arrived at her destination." 5. Сын моей сестры... Верный ответ: **a) won't ride** — "My sister's son won't ride in tomorrow's race, because he is too young." 6. В нашем городе... Верный ответ: **c) is being built** — "A beautiful bridge is being built in our city." 7. Дождь идет уже два часа. Я надеюсь, что... Верный ответ: **a) stops** — "I hope it stops raining soon." 8. Телевидение имеет много преимуществ. Правильный ответ: **b) provides** — "Television has many advantages. It provides us informed about the latest news and also entertains." 9. С другой стороны, телевидение... Верный ответ: **c) is blamed** — "On the other hand, television is blamed for the violent behavior of some young people." 10. Некоторые миллионеры имеют много денег и... Верный ответ: **a) don't know** — "Some millionaires have lots of money and don't know what to do with it." 11. Как... в колледже? Верный ответ: **a) do you get on** — "How do you get on at college?" 12. Когда вы.... снова в этом городе? Верный ответ: **a) arrive** — "When do you arrive in this city again?" 13. Каждый раз, когда я опаздываю на автобус, это означает, что мне... Верный ответ: **b) have to** — "It means that I have to walk to work." 14. Каждый раз, когда я опаздывал на автобус, я... Верный ответ: **b) had** — "I had to return home late." 15. Это было здорово! Это было... Верный ответ: **c) best** — "It was the best meal you have ever cooked." 16. Эта выставка... Верный ответ: **b) better** — "This exhibition is better than the previous one." 17. Мы увидели... Верный ответ: **a) a** — "We saw a good film last night." 18. Все согласны, что... Верный ответ: **b) the** — "Everybody agrees that the happiness is very important in the life of people." Если у вас есть больше вопросов или вам нужно разъяснить какой-либо из этих ответов, не стесняйтесь спрашивать!