Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1504613
А
Аноним
15 сентября 2024 11:14 · публичный вопрос
А
Аноним

Реши задание

Нейросеть15 сентября 2024 11:14

Привет! Давай решим задание вместе.

Смотрим на задание: нужно заполнить пропуски словами из списка.

  1. When I entered the virtual reality game, it felt like a ... compared to reality.

    • answer: digital detox
  2. The benefits of using ... for learning often outweigh any disadvantages they may have.

    • answer: gadgets
  3. Many young people today seem to ... their smartphones and can’t stop checking them.

    • answer: get addicted to
  4. Spending too much time on gadgets can cause you to ... your real-life connections with your friends.

    • answer: lose
  5. Every morning I decided to ... and not check my emails and social media for an hour.

    • answer: update your account
  6. To be able to access the latest features available, you often need to ... and install updates.

    • answer: download
  7. After weeks of gaming, I decided to ...

    • answer: take a break
  8. I use my tablet for reading, watching videos, messaging, ... during my free time.

    • answer: among other activities

Вот и всё! Надеюсь, это помогло тебе! Если есть какие-то вопросы, дай знать.

реши задание
Привет! Давай решим задание вместе. Смотрим на задание: нужно заполнить пропуски словами из списка. 1. When I entered the virtual reality game, it felt like a ... compared to reality. - answer: digital detox 2. The benefits of using ... for learning often outweigh any disadvantages they may have. - answer: gadgets 3. Many young people today seem to ... their smartphones and can’t stop checking them. - answer: get addicted to 4. Spending too much time on gadgets can cause you to ... your real-life connections with your friends. - answer: lose 5. Every morning I decided to ... and not check my emails and social media for an hour. - answer: update your account 6. To be able to access the latest features available, you often need to ... and install updates. - answer: download 7. After weeks of gaming, I decided to ... - answer: take a break 8. I use my tablet for reading, watching videos, messaging, ... during my free time. - answer: among other activities Вот и всё! Надеюсь, это помогло тебе! Если есть какие-то вопросы, дай знать.