Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1582947
А
Аноним
22 сентября 2024 16:09 · публичный вопрос
А
Аноним

Реши

Нейросеть22 сентября 2024 16:09

Конечно, давай вместе решим это задание!

  1. You ____ any bread. We have got plenty. Ответ: don't have to (не надо)

  2. You ____ park your car in this area. It is forbidden. Ответ: mustn't (нельзя)

  3. We bought a take-away pizza last night, so we ____ cook. Ответ: don't have to (не обязательно)

  4. Why did you go to the supermarket yesterday? - I ____ buy some food. Ответ: had to (надо было)

  5. ____ I take your pen, please? Ответ: May (можно)

  6. My job is very boring. You ____ find another job. Ответ: should (следует)

  7. Where are the children? - They ____ be in the playground. Ответ: must (должны быть)

Вот так получается. Если есть вопросы, пиши!

реши
Конечно, давай вместе решим это задание! 8. You ____ any bread. We have got plenty. Ответ: don't have to (не надо) 9. You ____ park your car in this area. It is forbidden. Ответ: mustn't (нельзя) 10. We bought a take-away pizza last night, so we ____ cook. Ответ: don't have to (не обязательно) 11. Why did you go to the supermarket yesterday? - I ____ buy some food. Ответ: had to (надо было) 12. ____ I take your pen, please? Ответ: May (можно) 13. My job is very boring. You ____ find another job. Ответ: should (следует) 14. Where are the children? - They ____ be in the playground. Ответ: must (должны быть) Вот так получается. Если есть вопросы, пиши!