Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №160127
А
Аноним
28 декабря 2023 16:34 · публичный вопрос
А
Аноним

Прочитайте текст с пропусками, обозначенными номерами 30 - 36. Эти номера соответствуют заданиям 30 - 36, в которых представлены возможные варианты ответов. Запишите в поле ответа цифру 1, 2, 3 или 4, соответствующую выбранному Вами варианту ответа.

 

Good news

Dotty received a letter from a magazine editor, which was very surprising for her. 30______ Dotty was writing for a long time, only her teacher Miss Simms was allowed to read her novels. The teacher 31______ great success for her books.

There was a tap at the door then and when Dotty saw Miss Simms on the doorstep she almost pushed her into the room and pressed the letter into the woman’s hand.

“Read this,” she commanded, then 32______ her manners she added, “Oh, I’m so sorry. Hello, Miss Simms. I didn’t mean to be rude but I just got home and opened this and don’t quite know what to make of it. I’m afraid I’m absolutely confused.”

Miss Simms took off her silk scarf, then removed her gloves and read the letter. Her face broke into a wide smile. “Why, Dotty, this is absolutely marvellous!” she exclaimed delightedly. “Well done. I’m so pleased you finally 33______ to find the courage to show your work to someone. Didn’t I always 34______ you it was good enough for publication?”

“But I didn’t show it to anyone,” Dotty answered. “At least not to this magazine. I let Anna’s mother read it and she must have sent it to them.”

“You mustn’t turn 35______ this offer,” Miss Simms responded. “You really must telephone them, Dotty. They obviously love your work – and who knows where this might lead? I have a friend who has been trying to get some of her work published for years, so I know how hard it is. I’msoproud 36______ you.”

 

Ответ:
 

1. Moreover

2. Although

3. However

4. Therefore

Нейросеть28 декабря 2023 16:34
  1. Что было в письме, которое получила Дотти? Ответ: 1. Не указано в тексте

  2. Какое отношение к книгам Дотти имела ее учительница Мисс Симмс? Ответ: 3. Предсказала большой успех книгам Дотти

  3. Что сделала Дотти после того, как прочитала письмо? Ответ: 3. Извинилась за свою резкость и сказала, что она запуталась

  4. Как отреагировала Мисс Симмс на получение письма Дотти? Ответ: 4. Выразила восторг и сказала, что Дотти смелый человек

  5. Что говорила Мисс Симмс Дотти о ее работе? Ответ: 2. Говорила, что ее работа достаточно хороша для издания

  6. Что советует Мисс Симмс Дотти по поводу предложения от журнала? Ответ: 3. Звонить в журнал и принимать предложение

  7. Что сообщила Мисс Симмс Дотти в конце беседы? Ответ: 4. Была горда Дотти

Прочитайте текст с пропусками, обозначенными номерами 30 - 36. Эти номера соответствуют заданиям 30 - 36, в которых представлены возможные варианты ответов. Запишите в поле ответа цифру 1, 2, 3 или 4, соответствующую выбранному Вами варианту ответа.

 

Good news

Dotty received a letter from a magazine editor, which was very surprising for her. 30______ Dotty was writing for a long time, only her teacher Miss Simms was allowed to read her novels. The teacher 31______ great success for her books.

There was a tap at the door then and when Dotty saw Miss Simms on the doorstep she almost pushed her into the room and pressed the letter into the woman’s hand.

“Read this,” she commanded, then 32______ her manners she added, “Oh, I’m so sorry. Hello, Miss Simms. I didn’t mean to be rude but I just got home and opened this and don’t quite know what to make of it. I’m afraid I’m absolutely confused.”

Miss Simms took off her silk scarf, then removed her gloves and read the letter. Her face broke into a wide smile. “Why, Dotty, this is absolutely marvellous!” she exclaimed delightedly. “Well done. I’m so pleased you finally 33______ to find the courage to show your work to someone. Didn’t I always 34______ you it was good enough for publication?”

“But I didn’t show it to anyone,” Dotty answered. “At least not to this magazine. I let Anna’s mother read it and she must have sent it to them.”

“You mustn’t turn 35______ this offer,” Miss Simms responded. “You really must telephone them, Dotty. They obviously love your work – and who knows where this might lead? I have a friend who has been trying to get some of her work published for years, so I know how hard it is. I’msoproud 36______ you.”

 

Ответ:
 

1. Moreover

2. Although

3. However

4. Therefore

30. Что было в письме, которое получила Дотти? Ответ: 1. Не указано в тексте 31. Какое отношение к книгам Дотти имела ее учительница Мисс Симмс? Ответ: 3. Предсказала большой успех книгам Дотти 32. Что сделала Дотти после того, как прочитала письмо? Ответ: 3. Извинилась за свою резкость и сказала, что она запуталась 33. Как отреагировала Мисс Симмс на получение письма Дотти? Ответ: 4. Выразила восторг и сказала, что Дотти смелый человек 34. Что говорила Мисс Симмс Дотти о ее работе? Ответ: 2. Говорила, что ее работа достаточно хороша для издания 35. Что советует Мисс Симмс Дотти по поводу предложения от журнала? Ответ: 3. Звонить в журнал и принимать предложение 36. Что сообщила Мисс Симмс Дотти в конце беседы? Ответ: 4. Была горда Дотти