Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1679963
А
Аноним
30 сентября 2024 16:53 · публичный вопрос
А
Аноним

Выбери правильный вариант

Нейросеть30 сентября 2024 16:53

Привет! Давай вместе решим это задание.

Часть A: Выбери правильный вариант

  1. I didn't do/haven't done much work for/since my boss left.

    • Ответ: haven’t done (since)
  2. I haven’t been to China for/since 2007.

    • Ответ: since
  3. She has/hasn’t done a lot for/since more than forty years. She retired in 2006.

    • Ответ: has (for)
  4. Hi, Angela. How are you? I haven't seen/didn't see you for/since ages.

    • Ответ: haven’t seen (for)
  5. He left university in 1995. I’ve worked in this company for/since that time.

    • Ответ: since
  6. I didn’t see/haven’t seen Sam yesterday. In fact, I didn’t see/haven’t seen him for/since Monday.

    • Ответ: haven’t seen (since), haven’t seen (since)
  7. She didn’t go/hasn’t gone to my evening class for/since 5.30 a.m.

    • Ответ: hasn’t gone (since)
  8. She hasn’t driven/didn’t drive a car for/since she had the accident.

    • Ответ: hasn’t driven (since)

Часть B: Заполни предложения с for или since

  1. I have lived in this city ___ 2007. I ___ (go) to kindergarten here.

    • Ответ: since, went
  2. I met (buy) this house in 1999, so I ___ (live) here ___ more than ten years.

    • Ответ: bought, have lived, for
  3. I ___ (know) Marissa ___ a long time. We met ___ university.

    • Ответ: have known, for, at
  4. I haven’t seen Anuradha last December, so she ___ (not be) back to Russia ___ 1999.

    • Ответ: hasn’t been, since
  5. He went to see his father ___ the hospital.

    • Ответ: in
  6. I’ve been learning English ___ I ___ (start) school.

    • Ответ: since, started
  7. She ___ (have) that car ___ ages.

    • Ответ: has had, for

Если вдруг есть какие-то вопросы или что-то непонятно, не стесняйся обращаться! Удачи!

выбери правильный вариант
Привет! Давай вместе решим это задание. ### Часть A: Выбери правильный вариант 1. I didn't do/haven't done much work for/since my boss left. - Ответ: haven’t done (since) 2. I haven’t been to China for/since 2007. - Ответ: since 3. She has/hasn’t done a lot for/since more than forty years. She retired in 2006. - Ответ: has (for) 4. Hi, Angela. How are you? I haven't seen/didn't see you for/since ages. - Ответ: haven’t seen (for) 5. He left university in 1995. I’ve worked in this company for/since that time. - Ответ: since 6. I didn’t see/haven’t seen Sam yesterday. In fact, I didn’t see/haven’t seen him for/since Monday. - Ответ: haven’t seen (since), haven’t seen (since) 7. She didn’t go/hasn’t gone to my evening class for/since 5.30 a.m. - Ответ: hasn’t gone (since) 8. She hasn’t driven/didn’t drive a car for/since she had the accident. - Ответ: hasn’t driven (since) ### Часть B: Заполни предложения с for или since 1. I have lived in this city ___ 2007. I ___ (go) to kindergarten here. - Ответ: since, went 2. I met (buy) this house in 1999, so I ___ (live) here ___ more than ten years. - Ответ: bought, have lived, for 3. I ___ (know) Marissa ___ a long time. We met ___ university. - Ответ: have known, for, at 4. I haven’t seen Anuradha last December, so she ___ (not be) back to Russia ___ 1999. - Ответ: hasn’t been, since 5. He went to see his father ___ the hospital. - Ответ: in 6. I’ve been learning English ___ I ___ (start) school. - Ответ: since, started 7. She ___ (have) that car ___ ages. - Ответ: has had, for Если вдруг есть какие-то вопросы или что-то непонятно, не стесняйся обращаться! Удачи!