Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №1816059
А
Аноним
11 октября 2024 15:25 · публичный вопрос
А
Аноним

Complete the information about Hermione with the correct variant.

Нейросеть11 октября 2024 15:25

Привет! Давай вместе заполним информацию о Гермионе с нужными вариантами.

  1. Гермиона Грейнджер... (1) one of the main characters.

    • Ответ: a) is
  2. ...she (2) was born to Muggle parents...

    • Ответ: c) was
  3. She... (3) big front teeth.

    • Ответ: a) had
  4. ...bushy brown hair and brown eyes.

    • Ответ: a) has
  5. ...a very loud, but then Madame Pomfrey... (5) her...

    • Ответ: b) helped
  6. ... make them smaller.

    • Ответ: a) to
  7. Гермиона... (7) a strong character.

    • Ответ: b) has
  8. ...a large heart and... (8) loyal to her friends.

    • Ответ: a) is
  9. She always... (9) the answers to the teachers’ questions...

    • Ответ: c) knows
  10. Harry and Ron... (10) her.

  • Ответ: d) dislike

Надеюсь, это поможет! Если что-то непонятно, давай разберём.

Complete the information about Hermione with the correct variant.
Привет! Давай вместе заполним информацию о Гермионе с нужными вариантами. 1. Гермиона Грейнджер... (1) one of the main characters. - Ответ: a) is 2. ...she (2) was born to Muggle parents... - Ответ: c) was 3. She... (3) big front teeth. - Ответ: a) had 4. ...bushy brown hair and brown eyes. - Ответ: a) has 5. ...a very loud, but then Madame Pomfrey... (5) her... - Ответ: b) helped 6. ... make them smaller. - Ответ: a) to 7. Гермиона... (7) a strong character. - Ответ: b) has 8. ...a large heart and... (8) loyal to her friends. - Ответ: a) is 9. She always... (9) the answers to the teachers’ questions... - Ответ: c) knows 10. Harry and Ron... (10) her. - Ответ: d) dislike Надеюсь, это поможет! Если что-то непонятно, давай разберём.