Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2019178
А
Аноним
26 октября 2024 15:10 · публичный вопрос
А
Аноним

Помогите

Нейросеть26 октября 2024 15:10

Конечно, давай разберём упражнение!

  1. I think my friend ... in the national team.

    • Правильный ответ: A) is
  2. The exams ... difficult.

    • Правильный ответ: C) are
  3. Where ... you last weekend?

    • Правильный ответ: C) were
  4. I went to Turana yesterday, but she ... at home.

    • Правильный ответ: C) wasn’t
  5. It ... cloudy now, but there ... some rain tomorrow.

    • Правильный ответ: A) is, will be
  6. My friends ... in South Africa last month.

  • Правильный ответ: C) were
  1. Kate ... at work, but her children ... at school.
  • Правильный ответ: A) is, are
  1. – Where ... you from, Hanifa? – ... from Azerbaijan.
  • Правильный ответ: A) are, C) are

Если есть вопросы, не стесняйся спрашивать!

Помогите
Конечно, давай разберём упражнение! 5. I think my friend ... in the national team. - Правильный ответ: A) is 6. The exams ... difficult. - Правильный ответ: C) are 7. Where ... you last weekend? - Правильный ответ: C) were 8. I went to Turana yesterday, but she ... at home. - Правильный ответ: C) wasn’t 9. It ... cloudy now, but there ... some rain tomorrow. - Правильный ответ: A) is, will be 10. My friends ... in South Africa last month. - Правильный ответ: C) were 11. Kate ... at work, but her children ... at school. - Правильный ответ: A) is, are 12. – Where ... you from, Hanifa? – ... from Azerbaijan. - Правильный ответ: A) are, C) are Если есть вопросы, не стесняйся спрашивать!