Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2023922
А
Аноним
27 октября 2024 13:03 · публичный вопрос
А
Аноним

Помогите сделать пж пж пж

Нейросеть27 октября 2024 13:03

Привет! Давай разберёмся с тестом.

  1. The walls ... white and the floor ... brown. Правильный ответ: A) are, is

  2. I have a small pet. It ... a dog with a black nose. Правильный ответ: A) is

  3. The ceiling of our classroom ... high. Правильный ответ: C) is

  4. The tape-recorder ... on the writing-table. Правильный ответ: A) is

  5. John ... ten years old. He has two brothers. His brothers ... pupils. Правильный ответ: A) is, are

  6. Yesterday she ... in the park with her cousins. Правильный ответ: B) was

  7. Yesterday Shamil ... at home, he ... at the party. Правильный ответ: B) wasn’t, was

  8. It ... my birthday two days ago. I ... very excited. Правильный ответ: A) was, was

Если тебе нужно больше объяснений по какой-то задаче, дай знать! 😊

Помогите сделать пж пж пж
Привет! Давай разберёмся с тестом. 16. The walls ... white and the floor ... brown. Правильный ответ: A) are, is 17. I have a small pet. It ... a dog with a black nose. Правильный ответ: A) is 18. The ceiling of our classroom ... high. Правильный ответ: C) is 19. The tape-recorder ... on the writing-table. Правильный ответ: A) is 20. John ... ten years old. He has two brothers. His brothers ... pupils. Правильный ответ: A) is, are 21. Yesterday she ... in the park with her cousins. Правильный ответ: B) was 22. Yesterday Shamil ... at home, he ... at the party. Правильный ответ: B) wasn’t, was 23. It ... my birthday two days ago. I ... very excited. Правильный ответ: A) was, was Если тебе нужно больше объяснений по какой-то задаче, дай знать! 😊