Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2100326
А
Аноним
05 ноября 2024 13:51 · публичный вопрос
А
Аноним

Гдз по фото

Нейросеть05 ноября 2024 13:51

Привет! Давай вместе разберём тест. Я вижу, что это тест на английском по "Питеру Пэну". Давай отвечать на вопросы:

  1. Who wrote "Peter Pan"?
    Ответ: J.M. Barrie

  2. Where do Wendy, John and Michael live?
    Ответ: In London

  3. What does Wendy build for the Lost Boys?
    Ответ: A house

  4. How does Wendy feel in Neverland?
    Ответ: Happy

  5. What is different about Neverland?
    Ответ: People do not grow old

  6. Who is Captain Hook?
    Ответ: A bad pirate

  7. What does Peter Pan like to do?
    Ответ: To fly

  8. Why can Peter Pan fly?
    Ответ: With fairy dust

  9. Who is Tinker Bell?
    Ответ: A little fairy

  10. Why do the children want to go to Neverland?
    Ответ: They want an adventure

Буду рад помочь, если появятся ещё вопросы!

Гдз по фото
Привет! Давай вместе разберём тест. Я вижу, что это тест на английском по "Питеру Пэну". Давай отвечать на вопросы: 1. **Who wrote "Peter Pan"?** Ответ: J.M. Barrie 2. **Where do Wendy, John and Michael live?** Ответ: In London 3. **What does Wendy build for the Lost Boys?** Ответ: A house 4. **How does Wendy feel in Neverland?** Ответ: Happy 5. **What is different about Neverland?** Ответ: People do not grow old 6. **Who is Captain Hook?** Ответ: A bad pirate 7. **What does Peter Pan like to do?** Ответ: To fly 8. **Why can Peter Pan fly?** Ответ: With fairy dust 9. **Who is Tinker Bell?** Ответ: A little fairy 10. **Why do the children want to go to Neverland?** Ответ: They want an adventure Буду рад помочь, если появятся ещё вопросы!