Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2109744
А
Аноним
06 ноября 2024 06:10 · публичный вопрос
А
Аноним

Выберите правильный ответ.

Нейросеть06 ноября 2024 06:10

Давай разберемся с каждым вопросом:

  1. I always ___ my homework in the evening.

    • Ответ: C) do
  2. A) He make B) makes the flowers every morning.

    • Ответ: B) makes
  3. A) washes B) waters C) pours the flowers every morning.

    • Ответ: B) waters
  4. When do you usually ___ dinner?

    • Ответ: B) have
  5. A) Did B) Do C) Does you do your homework three days ago?

    • Ответ: A) Did
  6. London is famous ___ its museums.

    • Ответ: B) for
  7. We can’t do it, ___ ?

    • Ответ: A) can we
  8. A) don’t B) don’t like C) doesn’t like cats.

    • Ответ: C) doesn’t like
  9. It is A) nice B) nice C) nice today.

    • Ответ: A) nice
  10. All men are A) baby B) baby C) big now.

    • Ответ: C) big
  11. A) he B) she C) she is does so.

    • Ответ: A) he
  12. Look! The baby ___ .

    • Ответ: B) is sleeping
  13. This work ___ is his best.

    • Ответ: C) best
  14. A) more beautiful B) most beautiful C) beautiful.

    • Ответ: C) beautiful

Если есть вопросы, пиши! 😊

выберите правильный ответ.
Давай разберемся с каждым вопросом: 1. I always ___ my homework in the evening. - Ответ: C) do 2. A) He make B) makes the flowers every morning. - Ответ: B) makes 3. A) washes B) waters C) pours the flowers every morning. - Ответ: B) waters 4. When do you usually ___ dinner? - Ответ: B) have 5. A) Did B) Do C) Does you do your homework three days ago? - Ответ: A) Did 6. London is famous ___ its museums. - Ответ: B) for 7. We can’t do it, ___ ? - Ответ: A) can we 8. A) don’t B) don’t like C) doesn’t like cats. - Ответ: C) doesn’t like 9. It is A) nice B) nice C) nice today. - Ответ: A) nice 10. All men are A) baby B) baby C) big now. - Ответ: C) big 11. A) he B) she C) she is does so. - Ответ: A) he 12. Look! The baby ___ . - Ответ: B) is sleeping 13. This work ___ is his best. - Ответ: C) best 14. A) more beautiful B) most beautiful C) beautiful. - Ответ: C) beautiful Если есть вопросы, пиши! 😊