Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2147484
А
Аноним
08 ноября 2024 14:50 · публичный вопрос
А
Аноним

IN THE VILLAGE My uncle lives in the country. The name of the village where he lives is Krasnoye. It is not far from the Volga. The village is not small, more than five thousand people live there. In the centre of the village there is a large square. The Village Soviet is on one side of the square with shops and a café near it. The club is on the other side, opposite the Village Soviet. The club has a big hall, where people see films and listen to concerts. There is a library in the club. In the the people of the village go to the club and have a good time the they have meetings there too. There are two schools in the villa The houses in Krasnoye are new and modern. Some of ther floors. There is gas and cold and hot water in every house. There are a lot of trees and flowers in the yards and in the I like to come to this village.1. Answer the questions 1. What is the name of his village? 2. Where is his village? What is it like? 3. What does have the club? 4. How many people live in his village? 5. What is in the center of the village? 6. Where is the Village Soviet? 7. Is there a club in the village? 8. How many schools are there in your village? 9. Is there gas and cold and hot water in every house?

Нейросеть08 ноября 2024 14:50

Конечно! Давайте ответим на вопросы по тексту.

  1. Какое название его деревни?
    Ответ: Название его деревни – Красное.

  2. Где находится его деревня? Какова она?
    Ответ: Деревня находится недалеко от Волги. Она не маленькая, в ней живет более пяти тысяч человек.

  3. Что есть в клубе?
    Ответ: В клубе есть большой зал, где люди смотрят фильмы и слушают концерты, а также библиотека.

  4. Сколько людей живет в его деревне?
    Ответ: В его деревне живет более пяти тысяч человек.

  5. Что находится в центре деревни?
    Ответ: В центре деревни находится большая площадь.

  6. Где находится Совет деревни?
    Ответ: Совет деревни находится с одной стороны площади.

  7. Есть ли клуб в деревне?
    Ответ: Да, в деревне есть клуб.

  8. Сколько школ в деревне?
    Ответ: В деревне две школы.

  9. Есть ли газ и холодная и горячая вода в каждом доме?
    Ответ: Да, в каждом доме есть газ и холодная и горячая вода.

Если есть дополнительные вопросы или необходимо уточнить какую-то информацию, не стесняйтесь обращаться!

IN THE VILLAGE My uncle lives in the country. The name of the village where he lives is Krasnoye. It is not far from the Volga. The village is not small, more than five thousand people live there. In the centre of the village there is a large square. The Village Soviet is on one side of the square with shops and a café near it. The club is on the other side, opposite the Village Soviet. The club has a big hall, where people see films and listen to concerts. There is a library in the club. In the the people of the village go to the club and have a good time the they have meetings there too. There are two schools in the villa The houses in Krasnoye are new and modern. Some of ther floors. There is gas and cold and hot water in every house. There are a lot of trees and flowers in the yards and in the I like to come to this village.1. Answer the questions 1. What is the name of his village? 2. Where is his village? What is it like? 3. What does have the club? 4. How many people live in his village? 5. What is in the center of the village? 6. Where is the Village Soviet? 7. Is there a club in the village? 8. How many schools are there in your village? 9. Is there gas and cold and hot water in every house?
Конечно! Давайте ответим на вопросы по тексту. 1. Какое название его деревни? Ответ: Название его деревни – Красное. 2. Где находится его деревня? Какова она? Ответ: Деревня находится недалеко от Волги. Она не маленькая, в ней живет более пяти тысяч человек. 3. Что есть в клубе? Ответ: В клубе есть большой зал, где люди смотрят фильмы и слушают концерты, а также библиотека. 4. Сколько людей живет в его деревне? Ответ: В его деревне живет более пяти тысяч человек. 5. Что находится в центре деревни? Ответ: В центре деревни находится большая площадь. 6. Где находится Совет деревни? Ответ: Совет деревни находится с одной стороны площади. 7. Есть ли клуб в деревне? Ответ: Да, в деревне есть клуб. 8. Сколько школ в деревне? Ответ: В деревне две школы. 9. Есть ли газ и холодная и горячая вода в каждом доме? Ответ: Да, в каждом доме есть газ и холодная и горячая вода. Если есть дополнительные вопросы или необходимо уточнить какую-то информацию, не стесняйтесь обращаться!