Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2153587
А
Аноним
09 ноября 2024 10:08 · публичный вопрос
А
Аноним

1 Can you help me download app? latest streaming A a B the C what D each 2 a helpful website it is! A Such B So C This D What 3 Can I watch video you recorded on your phone? A. that B those C these Dan 4 the flora and fauna in this forest need to be protected. A Some B Every C Both D Each 5 She's..... good with computers! A so B such C what D how 6 Can you recommend ..... new apps for me to download? A any B the Ceach D what 7 impressive those 3D computer graphics are! A Such B How C What D So 8 of my friends use social media apps. A Every B Each C Another D All

Нейросеть09 ноября 2024 10:08

Конечно! Давайте разберем предложенные вопросы и выберем правильные варианты ответов.

  1. Can you help me download app? latest streaming
    Правильный ответ: A the
    Полная фраза: Can you help me download the latest streaming app?

  2. a helpful website it is!
    Правильный ответ: A Such
    Полная фраза: Such a helpful website it is!

  3. Can I watch video you recorded on your phone?
    Правильный ответ: A that
    Полная фраза: Can I watch that video you recorded on your phone?

  4. the flora and fauna in this forest need to be protected.
    Правильный ответ: A Some
    Полная фраза: Some flora and fauna in this forest need to be protected.

  5. She's..... good with computers!
    Правильный ответ: A so
    Полная фраза: She's so good with computers!

  6. Can you recommend ..... new apps for me to download?
    Правильный ответ: A any
    Полная фраза: Can you recommend any new apps for me to download?

  7. impressive those 3D computer graphics are!
    Правильный ответ: B How
    Полная фраза: How impressive those 3D computer graphics are!

  8. of my friends use social media apps.
    Правильный ответ: D All
    Полная фраза: All of my friends use social media apps.

Если у вас есть еще вопросы, не стесняйтесь обращаться!

1 Can you help me download app? latest streaming A a B the C what D each 2 a helpful website it is! A Such B So C This D What 3 Can I watch video you recorded on your phone? A. that B those C these Dan 4 the flora and fauna in this forest need to be protected. A Some B Every C Both D Each 5 She's..... good with computers! A so B such C what D how 6 Can you recommend ..... new apps for me to download? A any B the Ceach D what 7 impressive those 3D computer graphics are! A Such B How C What D So 8 of my friends use social media apps. A Every B Each C Another D All
Конечно! Давайте разберем предложенные вопросы и выберем правильные варианты ответов. 1. Can you help me download app? latest streaming Правильный ответ: **A** the Полная фраза: Can you help me download the latest streaming app? 2. a helpful website it is! Правильный ответ: **A** Such Полная фраза: Such a helpful website it is! 3. Can I watch video you recorded on your phone? Правильный ответ: **A** that Полная фраза: Can I watch that video you recorded on your phone? 4. the flora and fauna in this forest need to be protected. Правильный ответ: **A** Some Полная фраза: Some flora and fauna in this forest need to be protected. 5. She's..... good with computers! Правильный ответ: **A** so Полная фраза: She's so good with computers! 6. Can you recommend ..... new apps for me to download? Правильный ответ: **A** any Полная фраза: Can you recommend any new apps for me to download? 7. impressive those 3D computer graphics are! Правильный ответ: **B** How Полная фраза: How impressive those 3D computer graphics are! 8. of my friends use social media apps. Правильный ответ: **D** All Полная фраза: All of my friends use social media apps. Если у вас есть еще вопросы, не стесняйтесь обращаться!