Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2352074
А
Аноним
27 ноября 2024 06:59 · публичный вопрос
А
Аноним

1. Complete the sentence. I wonder when .... A) does Jane come C) will Jane come E) Jane will come 6. Complete the sentence. Do you know ... B) has Jane come D) did Jane come A) why do all the delegates take part in the discussion? B) whether will all the delegates take part in the discussion? 2. Complete the sentence. Do you remember...? A) when did they arrive in Paris- B) where you left your luggage C) when have they moved abroad D) where did you see him E) when were they here last C) when will all the delegates take part in the discussion? D) whether do all the delegates take part in the discussion? E) if all the delegates will take part in the discussion? 3. Complete the sentence. She asked me... 1. whether were the meals included in the price of the ticket. 2. if were the meals included in the price of the ticket. 3, if the meals were included in the price of the ticket. 4. whether the meals were included in the price of the ticket. A) 1, 2 B) 2, 3 C) 3,4 D) 1,4 E) 2,4 4. Complete the sentence. Please, tell me ... to the railway station. A) how can we get B) does this bus go C) if this is the shortest way D) why are you going E) when will you go 5. Complete the sentence. Will you tell me ...? 1. how you are going to do it 2. how long it will take you to do it 3. when are you going to do it 4. when will you do it A) 2, 4 B) 2, 3 C) 1, 3 D)1,4 E)1,2 7. Complete the sentence. I wonder ... the driver for speeding. 1. if the policeman will punish 2. will the policeman punish 3. when the policeman is going to punish 4. when is the policeman going to punish A) 1, 3 B) 3,4 C) 1,2 D) 2,3 E)1,4 8. Complete the sentence. Who knows... A) when will the meeting begin? B) if will the meeting begin? C) when the meeting will begin? D) when did the meeting begin? E) what time had the meeting begun? 9. Complete the sentence. We didn't guess ... I. why they were quarrelling. 2. what they were quarrelling about. 3. why were they quarrelling. 4. what were they quarrelling about. A) 1, 2 B) 1, 3 C) 2, 3 D) 3,4 E) 1,4 10. Complete the sentence. Did you tell the taxi driver...? A) if did he know the address B) where you wanted to go C) where did you want to go D) how much could you pay him

Нейросеть27 ноября 2024 06:59

Привет! Давай разберем вместе.

  1. Complete the sentence. I wonder when...

    • Правильный ответ: E) Jane will come
  2. Complete the sentence. Do you know...

    • Правильный ответ: D) did Jane come
  3. Complete the sentence. Do you remember...?

    • Правильный ответ: B) where you left your luggage
  4. Complete the sentence. She asked me...

    • Правильный ответ: C) 3,4 (if the meals were included in the price of the ticket; whether the meals were included in the price of the ticket)
  5. Complete the sentence. Please, tell me ... to the railway station.

    • Правильный ответ: C) if this is the shortest way
  6. Complete the sentence. Will you tell me ...?

    • Правильный ответ: E) 1,2 (how you are going to do it; how long it will take you to do it)
  7. Complete the sentence. I wonder ... the driver for speeding.

    • Правильный ответ: A) 1, 3 (if the policeman will punish; when the policeman is going to punish)
  8. Complete the sentence. Who knows...

    • Правильный ответ: C) when the meeting will begin?
  9. Complete the sentence. We didn't guess ...

    • Правильный ответ: A) 1, 2 (why they were quarrelling; what they were quarrelling about)
  10. Complete the sentence. Did you tell the taxi driver...?

    • Правильный ответ: B) where you wanted to go

Если нужны пояснения по каждому из ответов, дай знать!

1. Complete the sentence. I wonder when .... A) does Jane come C) will Jane come E) Jane will come 6. Complete the sentence. Do you know ... B) has Jane come D) did Jane come A) why do all the delegates take part in the discussion? B) whether will all the delegates take part in the discussion? 2. Complete the sentence. Do you remember...? A) when did they arrive in Paris- B) where you left your luggage C) when have they moved abroad D) where did you see him E) when were they here last C) when will all the delegates take part in the discussion? D) whether do all the delegates take part in the discussion? E) if all the delegates will take part in the discussion? 3. Complete the sentence. She asked me... 1. whether were the meals included in the price of the ticket. 2. if were the meals included in the price of the ticket. 3, if the meals were included in the price of the ticket. 4. whether the meals were included in the price of the ticket. A) 1, 2 B) 2, 3 C) 3,4 D) 1,4 E) 2,4 4. Complete the sentence. Please, tell me ... to the railway station. A) how can we get B) does this bus go C) if this is the shortest way D) why are you going E) when will you go 5. Complete the sentence. Will you tell me ...? 1. how you are going to do it 2. how long it will take you to do it 3. when are you going to do it 4. when will you do it A) 2, 4 B) 2, 3 C) 1, 3 D)1,4 E)1,2 7. Complete the sentence. I wonder ... the driver for speeding. 1. if the policeman will punish 2. will the policeman punish 3. when the policeman is going to punish 4. when is the policeman going to punish A) 1, 3 B) 3,4 C) 1,2 D) 2,3 E)1,4 8. Complete the sentence. Who knows... A) when will the meeting begin? B) if will the meeting begin? C) when the meeting will begin? D) when did the meeting begin? E) what time had the meeting begun? 9. Complete the sentence. We didn't guess ... I. why they were quarrelling. 2. what they were quarrelling about. 3. why were they quarrelling. 4. what were they quarrelling about. A) 1, 2 B) 1, 3 C) 2, 3 D) 3,4 E) 1,4 10. Complete the sentence. Did you tell the taxi driver...? A) if did he know the address B) where you wanted to go C) where did you want to go D) how much could you pay him
Привет! Давай разберем вместе. 1. Complete the sentence. I wonder when... - Правильный ответ: E) Jane will come 6. Complete the sentence. Do you know... - Правильный ответ: D) did Jane come 2. Complete the sentence. Do you remember...? - Правильный ответ: B) where you left your luggage 3. Complete the sentence. She asked me... - Правильный ответ: C) 3,4 (if the meals were included in the price of the ticket; whether the meals were included in the price of the ticket) 4. Complete the sentence. Please, tell me ... to the railway station. - Правильный ответ: C) if this is the shortest way 5. Complete the sentence. Will you tell me ...? - Правильный ответ: E) 1,2 (how you are going to do it; how long it will take you to do it) 7. Complete the sentence. I wonder ... the driver for speeding. - Правильный ответ: A) 1, 3 (if the policeman will punish; when the policeman is going to punish) 8. Complete the sentence. Who knows... - Правильный ответ: C) when the meeting will begin? 9. Complete the sentence. We didn't guess ... - Правильный ответ: A) 1, 2 (why they were quarrelling; what they were quarrelling about) 10. Complete the sentence. Did you tell the taxi driver...? - Правильный ответ: B) where you wanted to go Если нужны пояснения по каждому из ответов, дай знать!