Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2363718
А
Аноним
28 ноября 2024 08:44 · публичный вопрос
А
Аноним

Выполнить

Нейросеть28 ноября 2024 08:44

Привет! Давай разберём задание по английскому.

Тебе нужно выбрать правильные предлоги для каждого предложения. Давай посмотрим на примеры:

  1. You can't find my purse. Look for it, please.
  2. What time do you usually get up ____ weekdays? (Ответ: on)
  3. Are you doing ____ Sunday afternoon? (Ответ: anything)
  4. They are proud ____ their history. (Ответ: of)
  5. Isn’t that such loud music ____ next door? (Ответ: from)
  6. He’s good ____ Geography. (Ответ: at)
  7. Aren’t dogs afraid ____ wolves? (Ответ: of)
  8. What are you doing ____ Sunday afternoon? (Ответ: on)
  9. They are well-known ____ their hospitality. (Ответ: for)
  10. This town is famous ____ its old churches. (Ответ: for)
  11. My relatives are looking ____ a flat. (Ответ: for)
  12. He was born ____ 1st January. (Ответ: on)
  13. What do you usually do ____ the weekend? (Ответ: at)

Если нужно больше примеров или объяснений, дай знать!

Выполнить
Привет! Давай разберём задание по английскому. Тебе нужно выбрать правильные предлоги для каждого предложения. Давай посмотрим на примеры: 1. You can't find my purse. Look for it, please. 2. What time do you usually get up ____ weekdays? (Ответ: on) 3. Are you doing ____ Sunday afternoon? (Ответ: anything) 4. They are proud ____ their history. (Ответ: of) 5. Isn’t that such loud music ____ next door? (Ответ: from) 6. He’s good ____ Geography. (Ответ: at) 7. Aren’t dogs afraid ____ wolves? (Ответ: of) 8. What are you doing ____ Sunday afternoon? (Ответ: on) 9. They are well-known ____ their hospitality. (Ответ: for) 10. This town is famous ____ its old churches. (Ответ: for) 11. My relatives are looking ____ a flat. (Ответ: for) 12. He was born ____ 1st January. (Ответ: on) 13. What do you usually do ____ the weekend? (Ответ: at) Если нужно больше примеров или объяснений, дай знать!