1. Choose the correct variant.
.. wear glasses if you have poor eyesight.
1. You don't have to
2. You ought to
3. You mustn't
4. You should
A) 2,4 B) 1,3
C)2,3 D)1,2 E)3,4
2. Choose the correct variant.
Can you tell us ... caused that terrible fire?
A) when
B) whom
C) why
D) how
E) what
3. Which words are opposite in meaning?
1. hectic
2. tolerant
3. furious
4. impatient
5. stressed
A) 3,5 B) 2,4 C) 1,3 D) 4,5 E) 1,4
4. Choose the correct variant.
... of the students has individual tests to do.
1. Each
2. Some
3. Every one
4. Both
5. Either
A) 1,4
B) 2,4
C) 1,3,5
D) 1,2,3
E) 2,3,5
5. Choose the correct variant.
Simon made his partner ... him on his mobile
... the
information.
A) to phone, share
B) phoning, share
C) to phone, to share
D) phone, to share
E) to phone, sharing
6. Choose the correct variant.
- How often do you get messages from Pamela?
A) For two days
B) Last month
E) Since December
C) Two month ago
D) Rarely
7. Choose the correct variant.
Norman's progress made..
A) we feeling happy
B) us feel happy
C) us to feel happy
D) we felt happy
E) us feeling happy
8. Complete the dialogue.
- How are you, Sarah?
- I have got the flu.
A) Take care.
B) That's wonderful news.
C) Shame on you.
D) How nice indeed!
E) Congratulations!
9. Choose the correct definitions.
1. bright - full of light
2. calm - very excited
3. empty - with no people or things inside
4. equal - different in size, quantity, etc.
5. heavy - weighing a lot
A) 2,5
B) 1,3.5
C) 2,3,4
D) 4,5
E) 1,2,3
10. Choose the correct sentences in the Passive Voice.
1. Expensive jewels are usually made by hand.
2. Jewels made by hand are usually expensive.
3. Are expensive jewels always made by hand?
4. Are jewels made by hand expensive?
A) 3,4 B) 1,3 C)1,4 D)2,4 E) 2,3
11. Which verbs are close in meaning?
1. to drop
2. to amuse
• 3. to lift
4. to hoist
5. to raise
A) 1,2 B) 2,3 C) 3,4,5 D) 1,4,5 E) 1,3,4
12. Complete the sentence.
... any photographs while you travelled in the US?
A) Have you taken
B) Will you take
C) Do you take
D) Had you taken
E) Did you take
13. Complete the sentence.
These are the books ... you. Make your choice.
A) I recommend
B) that was recommended
C) what recommended
D) which has been recommended
E) which I was recommended
14. Choose the correct variant.
They couldn't practise their English last year. ....
A) I couldn't too
B) So could I
C) So couldn't I
D) Neither couldn't 1
E) Neither could I
15. Choose the correct preposition.
Ted's answer ... my message was short.
A)by B)to C)- D)off E) between
16. Choose the correct variant.
The trip to the mountains ... wonderful.
A) have been
B) was
C) are
D) were
E) weren't
17. Choose the correct variant.
.. of these poems can they include in the book?
1. How many
2. Whose
3. What
4. Which
A) 1,3 B) 2,4 C) 1,2 D) 1,4 E) 2,3
Нейросеть30 ноября 2024 17:38
Here are the answers to each of your questions:
Choose the correct variant.
Answer: A) 2,4 (You ought to wear glasses if you have poor eyesight. / You should wear glasses if you have poor eyesight.)
Choose the correct variant.
Answer: D) how (Can you tell us how that terrible fire was caused?)
Which words are opposite in meaning?
Answer: B) 2,4 (tolerant - impatient)
Choose the correct variant.
Answer: C) 1,3,5 (Each of the students has individual tests to do. / Every one of the students has individual tests to do. / Either of the students has individual tests to do.)
Choose the correct variant.
Answer: D) phone, to share (Simon made his partner phone him on his mobile to share the information.)
Choose the correct variant.
Answer: D) Rarely (This fits the question about receiving messages.)
Choose the correct variant.
Answer: B) us feel happy (Norman's progress made us feel happy.)
Complete the dialogue.
Answer: A) Take care.
Choose the correct definitions.
Answer: B) 1,3,5 (bright - full of light / empty - with no people or things inside / heavy - weighing a lot)
Choose the correct sentences in the Passive Voice.
Answer: C) 1,4 (Expensive jewels are usually made by hand. / Are jewels made by hand expensive?)
Which verbs are close in meaning?
Answer: C) 3,4,5 (to lift, to hoist, to raise)
Complete the sentence.
Answer: A) Have you taken (Have you taken any photographs while you travelled in the US?)
Complete the sentence.
Answer: A) I recommend (These are the books I recommend. Make your choice.)
Choose the correct variant.
Answer: E) Neither could I (They couldn't practise their English last year. Neither could I.)
Choose the correct preposition.
Answer: B) to (Ted's answer to my message was short.)
Choose the correct variant.
Answer: B) was (The trip to the mountains was wonderful.)
Choose the correct variant.
Answer: D) 1,4 (How many of these poems can they include in the book? / Which of these poems can they include in the book?)
Feel free to ask if you have more questions or need further assistance!
1. Choose the correct variant.
.. wear glasses if you have poor eyesight.
1. You don't have to
2. You ought to
3. You mustn't
4. You should
A) 2,4 B) 1,3
C)2,3 D)1,2 E)3,4
2. Choose the correct variant.
Can you tell us ... caused that terrible fire?
A) when
B) whom
C) why
D) how
E) what
3. Which words are opposite in meaning?
1. hectic
2. tolerant
3. furious
4. impatient
5. stressed
A) 3,5 B) 2,4 C) 1,3 D) 4,5 E) 1,4
4. Choose the correct variant.
... of the students has individual tests to do.
1. Each
2. Some
3. Every one
4. Both
5. Either
A) 1,4
B) 2,4
C) 1,3,5
D) 1,2,3
E) 2,3,5
5. Choose the correct variant.
Simon made his partner ... him on his mobile
... the
information.
A) to phone, share
B) phoning, share
C) to phone, to share
D) phone, to share
E) to phone, sharing
6. Choose the correct variant.
- How often do you get messages from Pamela?
A) For two days
B) Last month
E) Since December
C) Two month ago
D) Rarely
7. Choose the correct variant.
Norman's progress made..
A) we feeling happy
B) us feel happy
C) us to feel happy
D) we felt happy
E) us feeling happy
8. Complete the dialogue.
- How are you, Sarah?
- I have got the flu.
A) Take care.
B) That's wonderful news.
C) Shame on you.
D) How nice indeed!
E) Congratulations!
9. Choose the correct definitions.
1. bright - full of light
2. calm - very excited
3. empty - with no people or things inside
4. equal - different in size, quantity, etc.
5. heavy - weighing a lot
A) 2,5
B) 1,3.5
C) 2,3,4
D) 4,5
E) 1,2,3
10. Choose the correct sentences in the Passive Voice.
1. Expensive jewels are usually made by hand.
2. Jewels made by hand are usually expensive.
3. Are expensive jewels always made by hand?
4. Are jewels made by hand expensive?
A) 3,4 B) 1,3 C)1,4 D)2,4 E) 2,3
11. Which verbs are close in meaning?
1. to drop
2. to amuse
• 3. to lift
4. to hoist
5. to raise
A) 1,2 B) 2,3 C) 3,4,5 D) 1,4,5 E) 1,3,4
12. Complete the sentence.
... any photographs while you travelled in the US?
A) Have you taken
B) Will you take
C) Do you take
D) Had you taken
E) Did you take
13. Complete the sentence.
These are the books ... you. Make your choice.
A) I recommend
B) that was recommended
C) what recommended
D) which has been recommended
E) which I was recommended
14. Choose the correct variant.
They couldn't practise their English last year. ....
A) I couldn't too
B) So could I
C) So couldn't I
D) Neither couldn't 1
E) Neither could I
15. Choose the correct preposition.
Ted's answer ... my message was short.
A)by B)to C)- D)off E) between
16. Choose the correct variant.
The trip to the mountains ... wonderful.
A) have been
B) was
C) are
D) were
E) weren't
17. Choose the correct variant.
.. of these poems can they include in the book?
1. How many
2. Whose
3. What
4. Which
A) 1,3 B) 2,4 C) 1,2 D) 1,4 E) 2,3
Here are the answers to each of your questions:
1. **Choose the correct variant.**
- **Answer: A) 2,4** (You ought to wear glasses if you have poor eyesight. / You should wear glasses if you have poor eyesight.)
2. **Choose the correct variant.**
- **Answer: D) how** (Can you tell us how that terrible fire was caused?)
3. **Which words are opposite in meaning?**
- **Answer: B) 2,4** (tolerant - impatient)
4. **Choose the correct variant.**
- **Answer: C) 1,3,5** (Each of the students has individual tests to do. / Every one of the students has individual tests to do. / Either of the students has individual tests to do.)
5. **Choose the correct variant.**
- **Answer: D) phone, to share** (Simon made his partner phone him on his mobile to share the information.)
6. **Choose the correct variant.**
- **Answer: D) Rarely** (This fits the question about receiving messages.)
7. **Choose the correct variant.**
- **Answer: B) us feel happy** (Norman's progress made us feel happy.)
8. **Complete the dialogue.**
- **Answer: A) Take care.**
9. **Choose the correct definitions.**
- **Answer: B) 1,3,5** (bright - full of light / empty - with no people or things inside / heavy - weighing a lot)
10. **Choose the correct sentences in the Passive Voice.**
- **Answer: C) 1,4** (Expensive jewels are usually made by hand. / Are jewels made by hand expensive?)
11. **Which verbs are close in meaning?**
- **Answer: C) 3,4,5** (to lift, to hoist, to raise)
12. **Complete the sentence.**
- **Answer: A) Have you taken** (Have you taken any photographs while you travelled in the US?)
13. **Complete the sentence.**
- **Answer: A) I recommend** (These are the books I recommend. Make your choice.)
14. **Choose the correct variant.**
- **Answer: E) Neither could I** (They couldn't practise their English last year. Neither could I.)
15. **Choose the correct preposition.**
- **Answer: B) to** (Ted's answer to my message was short.)
16. **Choose the correct variant.**
- **Answer: B) was** (The trip to the mountains was wonderful.)
17. **Choose the correct variant.**
- **Answer: D) 1,4** (How many of these poems can they include in the book? / Which of these poems can they include in the book?)
Feel free to ask if you have more questions or need further assistance!