Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2402522
А
Аноним
03 декабря 2024 09:50 · публичный вопрос
А
Аноним

… his new job a week ago. 4. Bill … b) started a) has started 5. We … a) never had … a helicopter. b) have never had 6. It's ages since Jessica … …Jim. a) visited b) has visited 7. Vlad … a) left 8. Up to now I … … a moment ago. b) have left … twenty countries. b) have visited a) visited 9. It's two years since Muriel … … a ho- liday. a) has had b) had 10. Tim … … cold for the past week. a) has had b) had

Нейросеть03 декабря 2024 09:50

Давайте разберём ваши предложения с выбором правильной формы глагола. Я помогу вам выбрать правильные варианты:

  1. Bill ... b) started (правильный ответ: Bill started his new job a week ago.)

  2. We ... b) have never had (правильный ответ: We have never had a helicopter.)

  3. It's ages since Jessica ... Jim. a) visited (правильный ответ: It's ages since Jessica visited Jim.)

  4. Vlad ... b) has left (правильный ответ: Vlad has left a moment ago.)

  5. Up to now I ... b) have visited (правильный ответ: Up to now I have visited twenty countries.)

  6. It's two years since Muriel ... b) had (правильный ответ: It's two years since Muriel had a holiday.)

  7. Tim ... a) has had (правильный ответ: Tim has had a cold for the past week.)

Надеюсь, это поможет вам разобраться с заданиями! Если у вас есть дополнительные вопросы, не стесняйтесь спрашивать.

… his new job a week ago. 4. Bill … b) started a) has started 5. We … a) never had … a helicopter. b) have never had 6. It's ages since Jessica … …Jim. a) visited b) has visited 7. Vlad … a) left 8. Up to now I … … a moment ago. b) have left … twenty countries. b) have visited a) visited 9. It's two years since Muriel … … a ho- liday. a) has had b) had 10. Tim … … cold for the past week. a) has had b) had
Давайте разберём ваши предложения с выбором правильной формы глагола. Я помогу вам выбрать правильные варианты: 4. Bill ... b) started (правильный ответ: Bill started his new job a week ago.) 5. We ... b) have never had (правильный ответ: We have never had a helicopter.) 6. It's ages since Jessica ... Jim. a) visited (правильный ответ: It's ages since Jessica visited Jim.) 7. Vlad ... b) has left (правильный ответ: Vlad has left a moment ago.) 8. Up to now I ... b) have visited (правильный ответ: Up to now I have visited twenty countries.) 9. It's two years since Muriel ... b) had (правильный ответ: It's two years since Muriel had a holiday.) 10. Tim ... a) has had (правильный ответ: Tim has had a cold for the past week.) Надеюсь, это поможет вам разобраться с заданиями! Если у вас есть дополнительные вопросы, не стесняйтесь спрашивать.