Тест по английскому языку на тему "Like/As" для 9 класса
Тест: Like/As
1. Choose the correct option: He swims _____ a fish.
- A) like
- B) as
- Ответ: A) like
2. Choose the correct option: She sings _____ a professional singer.
- A) like
- B) as
- Ответ: B) as
3. Choose the correct option: The car works _____ a charm.
- A) like
- B) as
- Ответ: B) as
4. Choose the correct option: He eats _____ a horse.
- A) like
- B) as
- Ответ: A) like
5. Choose the correct option: She is working _____ a manager now.
- A) like
- B) as
- Ответ: B) as
6. Choose the correct option: The baby sounds _____ a little cat.
- A) like
- B) as
- Ответ: A) like
7. Choose the correct option: He acts _____ if he knows everything.
- A) like
- B) as
- Ответ: A) like
8. Choose the correct option: They are as tall _____ their father.
- A) like
- B) as
- Ответ: B) as
9. Choose the correct option: The computer runs _____ fast.
- A) like
- B) as
- Ответ: A) like
10. Choose the correct option: She described the problem _____ a serious issue.
- A) like
- B) as
- Ответ: B) as
Результаты
- 1: A
- 2: B
- 3: B
- 4: A
- 5: B
- 6: A
- 7: A
- 8: B
- 9: A
- 10: B
Проверяйте свои ответы и изучайте материал! Удачи на экзаменах!
