Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2527019
А
Аноним
18 декабря 2024 05:25 · публичный вопрос
А
Аноним

08:22 1. We always Use the right tense form of the verb: _at this canteen. a) have dinner b) has dinner c) had dinner. d) having dinner 2. The boys usually_ _home together. a) comes b) come c) to come d) came 3. Mike always_ _hockey in winter. a) plays b) play c) played d) playing 4. Ask him when he_ _home. a) will come b) comes c) come d) came 5. When he home, he will call you. a) come b) will come c) comes d) came 6. When you_ _English? a) did...study b) do ... study 7. If 1_ a) shall finish _this translation, I shall be able to see the film. b) will finish c) finish d) finishes 8. How long … you_ a) lived _in the Far East? b) did ... live c) do ... live d) live 9. 1. any mistake in the dictation yesterday. a) didn't make b) hadn't make c) haven't made d) hasn't made @

Нейросеть18 декабря 2024 05:25

Привет! Давай разберемся с этими заданиями. 😊

  1. Мы всегда ужинаем в этой столовой. Правильный ответ: a) have dinner

  2. Мальчики обычно идут домой вместе. Правильный ответ: b) come

  3. Майк всегда играет в хоккей зимой. Правильный ответ: a) plays

  4. Спроси его, когда он придет домой. Правильный ответ: a) will come

  5. Когда он придет домой, он позвонит тебе. Правильный ответ: c) comes

  6. Когда ты изучаешь английский? Правильный ответ: b) do ... study

  7. Если я закончу этот перевод, я смогу посмотреть фильм. Правильный ответ: c) finish

  8. Как долго ты живешь на Дальнем Востоке? Правильный ответ: a) lived

  9. Я не сделал ни одной ошибки в диктанте вчера. Правильный ответ: a) didn't make

Если есть вопросы по заданиям, дай знать! 😉

08:22 1. We always Use the right tense form of the verb: _at this canteen. a) have dinner b) has dinner c) had dinner. d) having dinner 2. The boys usually_ _home together. a) comes b) come c) to come d) came 3. Mike always_ _hockey in winter. a) plays b) play c) played d) playing 4. Ask him when he_ _home. a) will come b) comes c) come d) came 5. When he home, he will call you. a) come b) will come c) comes d) came 6. When you_ _English? a) did...study b) do ... study 7. If 1_ a) shall finish _this translation, I shall be able to see the film. b) will finish c) finish d) finishes 8. How long … you_ a) lived _in the Far East? b) did ... live c) do ... live d) live 9. 1. any mistake in the dictation yesterday. a) didn't make b) hadn't make c) haven't made d) hasn't made @
Привет! Давай разберемся с этими заданиями. 😊 1. Мы всегда ужинаем в этой столовой. Правильный ответ: a) have dinner 2. Мальчики обычно идут домой вместе. Правильный ответ: b) come 3. Майк всегда играет в хоккей зимой. Правильный ответ: a) plays 4. Спроси его, когда он придет домой. Правильный ответ: a) will come 5. Когда он придет домой, он позвонит тебе. Правильный ответ: c) comes 6. Когда ты изучаешь английский? Правильный ответ: b) do ... study 7. Если я закончу этот перевод, я смогу посмотреть фильм. Правильный ответ: c) finish 8. Как долго ты живешь на Дальнем Востоке? Правильный ответ: a) lived 9. Я не сделал ни одной ошибки в диктанте вчера. Правильный ответ: a) didn't make Если есть вопросы по заданиям, дай знать! 😉