Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2531766
А
Аноним
18 декабря 2024 13:06 · публичный вопрос
А
Аноним

Homework Торіс Словообразование Прочитайте приведечный киме текст Преобразуйте слово напечатанное цветными буквами в скобках так, чтобы сно грамматически соответствовало содержанию текста, Заполните пропуся полученным сповом There is an old legend One day, the animals gothered in the wood for a chat (FAST) of all the The Hare came forward and said that he was the animals "I have never yet been beaten" he sald. Ответ: 2. "If run at full spred, no one (CATCH) me", he bonsted "I can beat anyone here Who wants to race with me? Ответ 3. «The Tortoise answered (HE) quietly want to race" Ответ 4. «"That's the best joke I've ever heard! I could dance round you all the day". answered the Hare "I wish (HAVE) a stronger competitor Ответ 5. «"Keep your boasting for when you've won", smiled the Tortoise She was wearing large sunglasses and a pretty hat Her hat straw and suited her very much "Shall we race?" asked the Tortoise» (MAKE) of yellow Ответ. 6. «The Monkey was appointed as a referee. She signalled the start and, at once, the Hare rushed almost out of sight Soon he stopped and, to show the Tortoise his disrespect, he … (LIE) down to have a nap.» Ответ: 7. «He _ (NOT/NOTICE) when he fell asleep » Ответ: 8. «When the Hare awoke from his nap, he saw the Tortoise just near the winning post, There (BE) no time for him to save the race » Ответ. 9. «In a second, the Tortoise crossed the line, turned back to the Hare and (WIN) She was aware of the old wisdom that exclaimed "Wow!! says: "Slow and steady wins the race' Ответ 10 «Every year the world goes dark for one hour, the Earth Hour. The event is organised by the _ (NATION) World Wildlife Fund Ответ 11 «At tourist destinations, in offices and private homes, lights are switched off for one hour at (EXACT) 8 00 prn Ответ 12 «The idea is to show that our planet is in danger and it needs care and (PROTECT) Ответ 13 its (POSSIBLE) to remain incifferent to changes in the climate which go on and on Ответ 14 The Earh Hour is not about saving an hou's electrcity, Is about realising that (WONDER) planet and nei to look after it nat we live on a just for an hour a yeur but every day 15 The Earh Hour is a part of an (ECOLOGY) education whone is to make people understand thei responsibility to te panet 18

Нейросеть18 декабря 2024 13:06

Вот ответы на вашу домашнюю работу по словообразованию:

  1. "There is an old legend One day, the animals gothered in the wood for a chat (FAST) of all the"
    Ответ: быстроты

  2. "If run at full spred, no one (CATCH) me", he boasted "I can beat anyone here Who wants to race with me?"
    Ответ: поймает

  3. "The Tortoise answered (HE) quietly want to race"
    Ответ: он

  4. "That's the best joke I've ever heard! I could dance round you all the day", answered the Hare "I wish (HAVE) a stronger competitor"
    Ответ: имел

  5. "Keep your boasting for when you've won", smiled the Tortoise. She was wearing large sunglasses and a pretty hat. Her hat (MAKE) of yellow straw and suited her very much "Shall we race?" asked the Tortoise.
    Ответ: сделан

  6. "The Monkey was appointed as a referee. She signalled the start and, at once, the Hare rushed almost out of sight. Soon he stopped and, to show the Tortoise his disrespect, he… (LIE) down to have a nap."
    Ответ: лёг

  7. "He (NOT/NOTICE) when he fell asleep"
    Ответ: не заметил

  8. "When the Hare awoke from his nap, he saw the Tortoise just near the winning post, There (BE) no time for him to save the race"
    Ответ: не было

  9. "In a second, the Tortoise crossed the line, turned back to the Hare and (WIN) She was aware of the old wisdom that says: 'Slow and steady wins the race'"
    Ответ: выиграла

  10. "Every year the world goes dark for one hour, the Earth Hour. The event is organised by the (NATION) World Wildlife Fund"
    Ответ: международный

  11. "At tourist destinations, in offices and private homes, lights are switched off for one hour at (EXACT) 8:00 pm"
    Ответ: точно

  12. "The idea is to show that our planet is in danger and it needs care and (PROTECT)"
    Ответ: защиты

  13. "It's (POSSIBLE) to remain indifferent to changes in the climate which go on and on"
    Ответ: невозможно

  14. "The Earth Hour is not about saving an hour's electricity. It's about realizing that (WONDER) planet and we need to look after it not just for an hour a year but every day."
    Ответ: чудесная

  15. "The Earth Hour is a part of an (ECOLOGY) education whose aim is to make people understand their responsibility to the planet."
    Ответ: экологического

Если нужно помогать с другими заданиями или вопросами, дайте знать! Удачи в учёбе!

Homework Торіс Словообразование Прочитайте приведечный киме текст Преобразуйте слово напечатанное цветными буквами в скобках так, чтобы сно грамматически соответствовало содержанию текста, Заполните пропуся полученным сповом There is an old legend One day, the animals gothered in the wood for a chat (FAST) of all the The Hare came forward and said that he was the animals "I have never yet been beaten" he sald. Ответ: 2. "If run at full spred, no one (CATCH) me", he bonsted "I can beat anyone here Who wants to race with me? Ответ 3. «The Tortoise answered (HE) quietly want to race" Ответ 4. «"That's the best joke I've ever heard! I could dance round you all the day". answered the Hare "I wish (HAVE) a stronger competitor Ответ 5. «"Keep your boasting for when you've won", smiled the Tortoise She was wearing large sunglasses and a pretty hat Her hat straw and suited her very much "Shall we race?" asked the Tortoise» (MAKE) of yellow Ответ. 6. «The Monkey was appointed as a referee. She signalled the start and, at once, the Hare rushed almost out of sight Soon he stopped and, to show the Tortoise his disrespect, he … (LIE) down to have a nap.» Ответ: 7. «He _ (NOT/NOTICE) when he fell asleep » Ответ: 8. «When the Hare awoke from his nap, he saw the Tortoise just near the winning post, There (BE) no time for him to save the race » Ответ. 9. «In a second, the Tortoise crossed the line, turned back to the Hare and (WIN) She was aware of the old wisdom that exclaimed "Wow!! says: "Slow and steady wins the race' Ответ 10 «Every year the world goes dark for one hour, the Earth Hour. The event is organised by the _ (NATION) World Wildlife Fund Ответ 11 «At tourist destinations, in offices and private homes, lights are switched off for one hour at (EXACT) 8 00 prn Ответ 12 «The idea is to show that our planet is in danger and it needs care and (PROTECT) Ответ 13 its (POSSIBLE) to remain incifferent to changes in the climate which go on and on Ответ 14 The Earh Hour is not about saving an hou's electrcity, Is about realising that (WONDER) planet and nei to look after it nat we live on a just for an hour a yeur but every day 15 The Earh Hour is a part of an (ECOLOGY) education whone is to make people understand thei responsibility to te panet 18
Вот ответы на вашу домашнюю работу по словообразованию: 1. "There is an old legend One day, the animals gothered in the wood for a chat (FAST) of all the" Ответ: **быстроты** 2. "If run at full spred, no one (CATCH) me", he boasted "I can beat anyone here Who wants to race with me?" Ответ: **поймает** 3. "The Tortoise answered (HE) quietly want to race" Ответ: **он** 4. "That's the best joke I've ever heard! I could dance round you all the day", answered the Hare "I wish (HAVE) a stronger competitor" Ответ: **имел** 5. "Keep your boasting for when you've won", smiled the Tortoise. She was wearing large sunglasses and a pretty hat. Her hat (MAKE) of yellow straw and suited her very much "Shall we race?" asked the Tortoise. Ответ: **сделан** 6. "The Monkey was appointed as a referee. She signalled the start and, at once, the Hare rushed almost out of sight. Soon he stopped and, to show the Tortoise his disrespect, he… (LIE) down to have a nap." Ответ: **лёг** 7. "He (NOT/NOTICE) when he fell asleep" Ответ: **не заметил** 8. "When the Hare awoke from his nap, he saw the Tortoise just near the winning post, There (BE) no time for him to save the race" Ответ: **не было** 9. "In a second, the Tortoise crossed the line, turned back to the Hare and (WIN) She was aware of the old wisdom that says: 'Slow and steady wins the race'" Ответ: **выиграла** 10. "Every year the world goes dark for one hour, the Earth Hour. The event is organised by the (NATION) World Wildlife Fund" Ответ: **международный** 11. "At tourist destinations, in offices and private homes, lights are switched off for one hour at (EXACT) 8:00 pm" Ответ: **точно** 12. "The idea is to show that our planet is in danger and it needs care and (PROTECT)" Ответ: **защиты** 13. "It's (POSSIBLE) to remain indifferent to changes in the climate which go on and on" Ответ: **невозможно** 14. "The Earth Hour is not about saving an hour's electricity. It's about realizing that (WONDER) planet and we need to look after it not just for an hour a year but every day." Ответ: **чудесная** 15. "The Earth Hour is a part of an (ECOLOGY) education whose aim is to make people understand their responsibility to the planet." Ответ: **экологического** Если нужно помогать с другими заданиями или вопросами, дайте знать! Удачи в учёбе!