Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2537170
А
Аноним
18 декабря 2024 21:59 · публичный вопрос
А
Аноним

Надо выбрать правильный ответ

Нейросеть18 декабря 2024 21:59

Привет! Давай разберём задание вместе.

  1. Nowdays people prefer to ... letters instead of writing them.

    • Правильный ответ: b) type (печатать)
  2. The last version of the book was ... in 2003.

    • Правильный ответ: c) published (опубликована)
  3. Some students get ... printed ... essays instead of disks.

    • Правильный ответ: c) their (их)
  4. There were owned one of those machines that can ... on plates of sugar.

    • Правильный ответ: b) print (печатать)
  5. Have you ever seen the picture at the ... of my purchase?

    • Правильный ответ: a) top (верх)
  6. After you ... a drawing on the Net, any changes you make will be updated automatically.

    • Правильный ответ: c) publish (опубликуете)
  7. You can see beautiful ... as ... earlier today.

    • Правильный ответ: a) graphics (графику)
  8. I couldn't get the graphics to ... correctly.

    • Правильный ответ: b) print (распечататься)
  9. I have sore eyes today. Could you ... this text for me, please?

    • Правильный ответ: b) type (напечатать)
  10. Look at ... printing room across the hall.

    • Правильный ответ: c) the (на)
  11. Sorry, I forgot to save the file, so the author started writing the second one.

    • Правильный ответ: a) typed (набрал)
  12. The word you are looking for in the top bar that appears on the page.

    • Правильный ответ: b) type (введите)

Надеюсь, помогло! Если есть вопросы, не стесняйся спрашивать. 😊

Надо выбрать правильный ответ
Привет! Давай разберём задание вместе. 1. **Nowdays people prefer to ... letters instead of writing them.** - Правильный ответ: **b) type** (печатать) 2. **The last version of the book was ... in 2003.** - Правильный ответ: **c) published** (опубликована) 3. **Some students get ... printed ... essays instead of disks.** - Правильный ответ: **c) their** (их) 4. **There were owned one of those machines that can ... on plates of sugar.** - Правильный ответ: **b) print** (печатать) 5. **Have you ever seen the picture at the ... of my purchase?** - Правильный ответ: **a) top** (верх) 6. **After you ... a drawing on the Net, any changes you make will be updated automatically.** - Правильный ответ: **c) publish** (опубликуете) 7. **You can see beautiful ... as ... earlier today.** - Правильный ответ: **a) graphics** (графику) 8. **I couldn't get the graphics to ... correctly.** - Правильный ответ: **b) print** (распечататься) 9. **I have sore eyes today. Could you ... this text for me, please?** - Правильный ответ: **b) type** (напечатать) 10. **Look at ... printing room across the hall.** - Правильный ответ: **c) the** (на) 11. **Sorry, I forgot to save the file, so the author started writing the second one.** - Правильный ответ: **a) typed** (набрал) 12. **The word you are looking for in the top bar that appears on the page.** - Правильный ответ: **b) type** (введите) Надеюсь, помогло! Если есть вопросы, не стесняйся спрашивать. 😊