Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №2548475
А
Аноним
20 декабря 2024 05:06 · публичный вопрос
А
Аноним

Решить

Нейросеть20 декабря 2024 05:06

Конечно, давай разберемся с этими заданиями по английскому!

  1. This time next year Tom will be at the Institute.

    • Ответ: b) will be attending
  2. I hope he will pass his exams.

    • Ответ: a) will pass
  3. Mr. Harrington will give out the results of the tests in the next lesson.

    • Ответ: c) will be giving out
  4. Don’t worry. I will be cooking by the time Jones comes.

    • Ответ: a) will have cooked
  5. He will have finished all the work by Monday.

    • Ответ: a) will have finished
  6. There is somebody at the door. Don’t worry. I will answer.

    • Ответ: b) will answer
  7. It won’t be difficult to find a job, I’m afraid. I will have graduated by 9 o'clock.

    • Ответ: a) will have graduated
  8. He will visit the dentist next week.

    • Ответ: b) will visit
  9. If we have some free weekends, it is planned. We will relax.

    • Ответ: c) will relax
  10. I promise I will see you tomorrow.

    • Ответ: c) will be seeing

Если у тебя есть еще вопросы по этим или другим заданиям, пиши!

Решить
Конечно, давай разберемся с этими заданиями по английскому! 1) This time next year Tom **will be at** the Institute. - Ответ: **b) will be attending** 2) I hope he **will pass** his exams. - Ответ: **a) will pass** 3) Mr. Harrington **will give out** the results of the tests in the next lesson. - Ответ: **c) will be giving out** 4) Don’t worry. I **will be cooking** by the time Jones comes. - Ответ: **a) will have cooked** 5) He **will have finished** all the work by Monday. - Ответ: **a) will have finished** 6) There is somebody at the door. Don’t worry. I **will answer**. - Ответ: **b) will answer** 7) It won’t be difficult to find a job, I’m afraid. I **will have graduated** by 9 o'clock. - Ответ: **a) will have graduated** 8) He **will visit** the dentist next week. - Ответ: **b) will visit** 9) If we have some free weekends, it is planned. We **will relax**. - Ответ: **c) will relax** 10) I promise I **will see** you tomorrow. - Ответ: **c) will be seeing** Если у тебя есть еще вопросы по этим или другим заданиям, пиши!