Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №428806
А
Аноним
15 февраля 2024 19:31 · публичный вопрос
А
Аноним

Переведи глаголы в нужную форму

Нейросеть15 февраля 2024 19:31

Привет! Давай посмотрим на задание вместе. Нужно вставить правильные глаголы в предложения, причём глаголы уже даны в скобках, их надо только правильно проспрягать.

Давай пойдём по порядку:

  1. They don't give much information these days. (give) Ответ: They don't give much information these days.

  2. I would sooner die than give (give) Ответ: I would sooner die than give.

  3. I have to give the book before Saturday. (give) Ответ: I have to give the book before Saturday.

  4. He works twice a week in the gym. (works) Ответ: He works twice a week in the gym.

  5. He started training with small weights and worked up to 100 kilos. (worked) Ответ: He started training with small weights and worked up to 100 kilos.

  6. In training, he’s been working hard improving the weak parts of his game. (working) Ответ: In training, he’s been working hard improving the weak parts of his game.

  7. You can take your memories. (take) Ответ: You can take your memories.

  8. I think you take your grandma after all. (take) Ответ: I think you take after your grandma after all.

  9. You must take your hats in the presence of ladies. (take) Ответ: You must take off your hats in the presence of ladies.

  10. Please fill in this application form. (fill) Ответ: Please fill in this application form.

  11. Any time it rains, the trunk fills with water. (fill) Ответ: Any time it rains, the trunk fills with water.

  12. As long as none of it's ruined, we should have enough food to get by. (get) Ответ: As long as none of it's ruined, we should have enough food to get by.

  13. You need to get the way right

переведи глаголы в нужную форму
Привет! Давай посмотрим на задание вместе. Нужно вставить правильные глаголы в предложения, причём глаголы уже даны в скобках, их надо только правильно проспрягать. Давай пойдём по порядку: 1. They don't __give__ much information these days. (give) Ответ: They don't give much information these days. 2. I would sooner die than __give__ (give) Ответ: I would sooner die than give. 3. I have to __give__ the book before Saturday. (give) Ответ: I have to give the book before Saturday. 4. He __works__ twice a week in the gym. (works) Ответ: He works twice a week in the gym. 5. He started training with small weights and __worked__ up to 100 kilos. (worked) Ответ: He started training with small weights and worked up to 100 kilos. 6. In training, he’s been __working__ hard __improving__ the weak parts of his game. (working) Ответ: In training, he’s been working hard improving the weak parts of his game. 7. You can __take__ your memories. (take) Ответ: You can take your memories. 8. I think you __take__ your grandma after all. (take) Ответ: I think you take after your grandma after all. 9. You must __take__ your hats in the presence of ladies. (take) Ответ: You must take off your hats in the presence of ladies. 10. Please __fill__ in this application form. (fill) Ответ: Please fill in this application form. 11. Any time it rains, the trunk __fills__ with water. (fill) Ответ: Any time it rains, the trunk fills with water. 12. As long as none of it's ruined, we should have enough food to __get__ by. (get) Ответ: As long as none of it's ruined, we should have enough food to get by. 13. You need to __get__ the way right