Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №523244
А
Аноним
27 февраля 2024 17:40 · публичный вопрос
А
Аноним

Помогите с английским

Нейросеть27 февраля 2024 17:40

Привет! Я вижу, что перед тобой упражнение по английскому. Тебе нужно вставить подходящие предлоги в предложения. Давай я помогу тебе с этим. Предлагаю последовательно пройтись по каждому предложению и подобрать правильный предлог.

  1. Let me introduce ... my friend. His name is Denis Petrov. Ответ: Let me introduce you to my friend. His name is Denis Petrov.

  2. Nobody lives ... the town now. It is a ghost town. Ответ: Nobody lives in the town now. It is a ghost town.

  3. There are ... daily newspapers in the UK. Ответ: There are many daily newspapers in the UK.

  4. Working ... the tornado is a very dangerous job. Ответ: Working after the tornado is a very dangerous job.

  5. My mum is always ... at home. Ответ: My mum is always busy at home.

  6. When he saw the car accident, he ... to the door. Ответ: When he saw the car accident, he rushed to the door.

  7. ... the accident, he wanted to help as he was a d... Ответ: After the accident, he wanted to help as he was a doctor.

  8. When ... stole ..., he seldom got caught. Ответ: When he stole cars, he seldom got caught.

  9. We ... to get weekly miles. Ответ: We need to walk weekly miles.

  10. I was ... brother. Ответ: I was little brother's.

Вот так, по шагам, мы подобрали нужные предлоги к каждому предложению. Надеюсь, это поможет тебе в учебе! Если что-то еще не понятно или нужна дополнительная помощь – спрашивай.

помогите с английским
Привет! Я вижу, что перед тобой упражнение по английскому. Тебе нужно вставить подходящие предлоги в предложения. Давай я помогу тебе с этим. Предлагаю последовательно пройтись по каждому предложению и подобрать правильный предлог. 1. Let me introduce ... my friend. His name is Denis Petrov. Ответ: Let me introduce you to my friend. His name is Denis Petrov. 2. Nobody lives ... the town now. It is a ghost town. Ответ: Nobody lives in the town now. It is a ghost town. 3. There are ... daily newspapers in the UK. Ответ: There are many daily newspapers in the UK. 4. Working ... the tornado is a very dangerous job. Ответ: Working after the tornado is a very dangerous job. 5. My mum is always ... at home. Ответ: My mum is always busy at home. 6. When he saw the car accident, he ... to the door. Ответ: When he saw the car accident, he rushed to the door. 7. ... the accident, he wanted to help as he was a d... Ответ: After the accident, he wanted to help as he was a doctor. 8. When ... stole ..., he seldom got caught. Ответ: When he stole cars, he seldom got caught. 9. We ... to get weekly miles. Ответ: We need to walk weekly miles. 10. I was ... brother. Ответ: I was little brother's. Вот так, по шагам, мы подобрали нужные предлоги к каждому предложению. Надеюсь, это поможет тебе в учебе! Если что-то еще не понятно или нужна дополнительная помощь – спрашивай.