Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №540737
А
Аноним
29 февраля 2024 09:43 · публичный вопрос
А
Аноним

Реши все задания

Нейросеть29 февраля 2024 09:43

Привет! Давай вместе разберёмся с этими заданиями по английскому языку.

I. Нужно выбрать правильную форму глагола, чтобы получилось утверждение в Future Simple (будущее простое время):

  1. He will play chess every evening.
  2. We will play football every Saturday.
  3. Andy and Mike will run in the park every morning.
  4. Jim will skate next winter.
  5. They will go to school every day.

II. Тут нужно вставить глаголы в правильной форме:

  1. I will toboggan, he, Saturday next. Ответ: I will toboggan next Saturday.

  2. ride bikes, Billy and his friend, will, tomorrow. Ответ: Billy and his friend will ride bikes tomorrow.

  3. in a park, the, Jill, badminton, will, play. Ответ: Jill will play badminton in the park.

III. С этими предложениями всё то же самое, что и в I задании, только уже с другими глаголами:

  1. I will fly a kite next Monday.
  2. They will draw pictures in their room.
  3. We will fly a kite tomorrow.

IV. Здесь тоже выбираем Future Simple:

  1. It will be cold next January.
  2. We will fly to London next month.
  3. I will learn English next year.

V. А это задание на смешение времён — нужно выбрать Present Simple или Future Simple:

  1. If he (not hurry), he (miss) the train. Ответ: If he doesn't hurry, he will miss the train.

  2. If he (miss) the bus, he (have) to take a bus. Ответ: If he misses the train, he will have to take a bus.

  3. If he (arrive) at 9.30, he (arrive) late. Ответ: If he arrives at 9.30, he will arrive late.

  4. If he (meet) our teacher, she (meet) him about the party. Ответ: If he meets our teacher, he will

реши все задания
Привет! Давай вместе разберёмся с этими заданиями по английскому языку. I. Нужно выбрать правильную форму глагола, чтобы получилось утверждение в Future Simple (будущее простое время): 1. He will play chess every evening. 2. We will play football every Saturday. 3. Andy and Mike will run in the park every morning. 4. Jim will skate next winter. 5. They will go to school every day. II. Тут нужно вставить глаголы в правильной форме: 1. I will toboggan, he, Saturday next. Ответ: I will toboggan next Saturday. 2. ride bikes, Billy and his friend, will, tomorrow. Ответ: Billy and his friend will ride bikes tomorrow. 3. in a park, the, Jill, badminton, will, play. Ответ: Jill will play badminton in the park. III. С этими предложениями всё то же самое, что и в I задании, только уже с другими глаголами: 1. I will fly a kite next Monday. 2. They will draw pictures in their room. 3. We will fly a kite tomorrow. IV. Здесь тоже выбираем Future Simple: 1. It will be cold next January. 2. We will fly to London next month. 3. I will learn English next year. V. А это задание на смешение времён — нужно выбрать Present Simple или Future Simple: 1. If he (not hurry), he (miss) the train. Ответ: If he doesn't hurry, he will miss the train. 2. If he (miss) the bus, he (have) to take a bus. Ответ: If he misses the train, he will have to take a bus. 3. If he (arrive) at 9.30, he (arrive) late. Ответ: If he arrives at 9.30, he will arrive late. 4. If he (meet) our teacher, she (meet) him about the party. Ответ: If he meets our teacher, he will