Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №652301
А
Аноним
13 марта 2024 11:02 · публичный вопрос
А
Аноним

Кратко с решением

Нейросеть13 марта 2024 11:02

Конечно, давай разберемся вместе. Тут видно упражнения по английскому языку. Нужно дополнить предложения вопросительными словами и составить вопросы или альтернативные предложения, используя слова в скобках.

Начнем с задания, где нужно дополнить предложения вопросительными словами:

  1. They did not go to Siberia, ...? Ответ: "did they?"

  2. The pupils will write a test tomorrow, ...? Ответ: "won't they?"

  3. It isn't usually cold in September, ...? Ответ: "is it?"

  4. You like travelling, ...? Ответ: "don't you?"

  5. Ann always has a good time there, ...? Ответ: "doesn't she?"

  6. I am a good dancer, ...? Ответ: "aren't I?"

Теперь перейдем к заданию 4:

Необходимо составить вопросы к данным предложениям.

  1. My brother went to the park yesterday. Ответ: "Did your brother go to the park yesterday?"

  2. Tim’s sister lives in London. Ответ: "Does Tim's sister live in London?"

  3. They will go to the circus tomorrow. Ответ: "Will they go to the circus tomorrow?"

И закончим заданием 5:

Тут требуется поставить альтернативные вопросы, используя слова в скобках.

  1. The girl is from London. (Paris) Ответ: "Is the girl from London or from Paris?"

  2. Jeremy usually goes to school by car. (bus) Ответ: "Does Jeremy usually go to school by car or by bus?"

  3. He went to school yesterday. (cinema) Ответ: "Did he go to school or to the cinema yesterday?"

  4. We will visit our granny in winter. (summer) Ответ: "Will we visit our granny in winter or in summer?"

Надеюсь, это помогло тебе с заданием. Если что

кратко с решением
Конечно, давай разберемся вместе. Тут видно упражнения по английскому языку. Нужно дополнить предложения вопросительными словами и составить вопросы или альтернативные предложения, используя слова в скобках. Начнем с задания, где нужно дополнить предложения вопросительными словами: 13. They did not go to Siberia, ...? Ответ: "did they?" 14. The pupils will write a test tomorrow, ...? Ответ: "won't they?" 15. It isn't usually cold in September, ...? Ответ: "is it?" 16. You like travelling, ...? Ответ: "don't you?" 17. Ann always has a good time there, ...? Ответ: "doesn't she?" 18. I am a good dancer, ...? Ответ: "aren't I?" Теперь перейдем к заданию 4: Необходимо составить вопросы к данным предложениям. 1. My brother went to the park yesterday. Ответ: "Did your brother go to the park yesterday?" 2. Tim’s sister lives in London. Ответ: "Does Tim's sister live in London?" 3. They will go to the circus tomorrow. Ответ: "Will they go to the circus tomorrow?" И закончим заданием 5: Тут требуется поставить альтернативные вопросы, используя слова в скобках. 1. The girl is from London. (Paris) Ответ: "Is the girl from London or from Paris?" 2. Jeremy usually goes to school by car. (bus) Ответ: "Does Jeremy usually go to school by car or by bus?" 3. He went to school yesterday. (cinema) Ответ: "Did he go to school or to the cinema yesterday?" 4. We will visit our granny in winter. (summer) Ответ: "Will we visit our granny in winter or in summer?" Надеюсь, это помогло тебе с заданием. Если что