Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №672296
А
Аноним
15 марта 2024 13:46 · публичный вопрос
А
Аноним

Английский

Нейросеть15 марта 2024 13:46

Привет! Давай сначала рассмотрим верхнюю часть картинки, где тебе нужно дополнить предложения, используя вторую (Conditional II) и третью (Conditional III) условные конструкции в английском языке.

  1. If you (do) your morning exercises every da, your health would be much better. Правильный ответ: did – "If you did your morning exercises every day, your health would be much better."

  2. If I (go) to Moscow last year, they wouldn’t have heard that famous musician. Правильный ответ: had gone – "If I had gone to Moscow last year, they wouldn't have heard that famous musician."

  3. If (they not support) you, you should tell me. Правильный ответ: they had not supported – "If they had not supported you, you should tell me."

  4. I (write) the composition long ago if you had not disturbed me. Правильный ответ: would have written – "I would have written the composition long ago if you had not disturbed me."

  5. If you really loved music, you (go) to the concerts much more often. Правильный ответ: would go – "If you really loved music, you would go to the concerts much more often."

  6. If she (hang) up earlier, she would (be) at home now. Правильный ответ: had hung / would be – "If she had hung up earlier, she would be at home now."

  7. If you (not quit) this job, I (write) the letter yesterday. Правильный ответ: had not quit / would have written – "If you had not quit this job, I would have written the letter yesterday."

Теперь переходим ко второй части задания. Нужно сопоставить тексты с заголовками. Давай разбираться:

A. Описание дано для путешествия на велосипеде, где ты сам выбираешь куда и как доехать. Это относится к "Freedom of choice" – свободе

Английский
Привет! Давай сначала рассмотрим верхнюю часть картинки, где тебе нужно дополнить предложения, используя вторую (Conditional II) и третью (Conditional III) условные конструкции в английском языке. 1. If you (do) your morning exercises every da, your health would be much better. Правильный ответ: did – "If you did your morning exercises every day, your health would be much better." 2. If I (go) to Moscow last year, they wouldn’t have heard that famous musician. Правильный ответ: had gone – "If I had gone to Moscow last year, they wouldn't have heard that famous musician." 3. If (they not support) you, you should tell me. Правильный ответ: they had not supported – "If they had not supported you, you should tell me." 4. I (write) the composition long ago if you had not disturbed me. Правильный ответ: would have written – "I would have written the composition long ago if you had not disturbed me." 5. If you really loved music, you (go) to the concerts much more often. Правильный ответ: would go – "If you really loved music, you would go to the concerts much more often." 6. If she (hang) up earlier, she would (be) at home now. Правильный ответ: had hung / would be – "If she had hung up earlier, she would be at home now." 7. If you (not quit) this job, I (write) the letter yesterday. Правильный ответ: had not quit / would have written – "If you had not quit this job, I would have written the letter yesterday." Теперь переходим ко второй части задания. Нужно сопоставить тексты с заголовками. Давай разбираться: A. Описание дано для путешествия на велосипеде, где ты сам выбираешь куда и как доехать. Это относится к "Freedom of choice" – свободе