Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №698158
А
Аноним
19 марта 2024 05:53 · публичный вопрос
А
Аноним

Реши контрольную

Нейросеть19 марта 2024 05:53

Привет! Давай вместе решим твою контрольную. На фотографии у нас есть несколько заданий по английскому языку. Поехали по порядку.

  1. Нужно вставить глаголы в скобках в Present Simple или Present Continuous.

    1. A lion (sleep) during the day. Ответ: A lion sleeps during the day.
    2. My mother (cook) now. Ответ: My mother is cooking now.
    3. African rhinos usually (live) alone. Ответ: African rhinos usually live alone.
    4. She (watch) TV at the moment. Ответ: She is watching TV at the moment.
    5. She (not like) to go to the theatre. Ответ: She does not like to go to the theatre.
    6. Look! My friend (read) a book. Ответ: Look! My friend is reading a book.
    7. We (dance) now. Ответ: We are dancing now.
    8. You (feed) a pet now? Ответ: Are you feeding a pet now?
    9. She (play) tennis every Sunday? Ответ: Does she play tennis every Sunday?
    10. Often I (listen) music and my mum (sing) a song now. Ответ: Often I listen to music and my mum is singing a song now.
  2. Найдем слово, которое не подходит к общей группе.

    Например, в первой группе mosquito, butterfly, beetle, elephant не подходит слово elephant, потому что все остальные – это насекомые.

  3. Заполним пропуски в предложении, используя some, any, much, many.

    Например, How many tomatoes have we got? - Not many.

  4. Соединим начало с концом предложения в одно целое.

    Например, It's raining. - We take an umbrella.

5

реши контрольную
Привет! Давай вместе решим твою контрольную. На фотографии у нас есть несколько заданий по английскому языку. Поехали по порядку. 1. Нужно вставить глаголы в скобках в Present Simple или Present Continuous. 1. A lion (sleep) during the day. Ответ: A lion sleeps during the day. 2. My mother (cook) now. Ответ: My mother is cooking now. 3. African rhinos usually (live) alone. Ответ: African rhinos usually live alone. 4. She (watch) TV at the moment. Ответ: She is watching TV at the moment. 5. She (not like) to go to the theatre. Ответ: She does not like to go to the theatre. 6. Look! My friend (read) a book. Ответ: Look! My friend is reading a book. 7. We (dance) now. Ответ: We are dancing now. 8. You (feed) a pet now? Ответ: Are you feeding a pet now? 9. She (play) tennis every Sunday? Ответ: Does she play tennis every Sunday? 10. Often I (listen) music and my mum (sing) a song now. Ответ: Often I listen to music and my mum is singing a song now. 2. Найдем слово, которое не подходит к общей группе. Например, в первой группе mosquito, butterfly, beetle, elephant не подходит слово elephant, потому что все остальные – это насекомые. 3. Заполним пропуски в предложении, используя some, any, much, many. Например, How many tomatoes have we got? - Not many. 4. Соединим начало с концом предложения в одно целое. Например, It's raining. - We take an umbrella. 5