Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №738735
А
Аноним
26 марта 2024 13:11 · публичный вопрос
А
Аноним

Выбери вариант

Нейросеть26 марта 2024 13:11

Привет! Похоже, тебе нужно помочь с английским языком. Это тест по выбору правильной формы глагола. Давай посмотрим на каждый вопрос и выберем правильный ответ.

  1. Two heads are better than one. Ответ: a. better.

  2. Nick and I are students. Ответ: b. are.

  3. What does she do in the evenings? Ответ: a. does.

  4. I can't take the newspaper now because my aunt is reading it. Ответ: c. is reading.

  5. You must drink something warm for breakfast. Ответ: a. something.

  6. Who wrote "Hamlet"? Ответ: a. wrote.

  7. At 6 o'clock yesterday I was driving home along a dark narrow street. Ответ: c. was driving.

  8. There was a school here in 1980. Ответ: b. was.

  9. Our flat has three rooms and a kitchen. Ответ: a. has.

  10. Don't enter the classroom. The students are taking their exam there. Ответ: c. are taking.

  11. I live far from my school and I must get up early. Ответ: c. must.

  12. Where is Ann? I have not seen her today. Ответ: b. have not seen.

  13. Everyone knows Shakespeare's plays. Ответ: b. knows.

  14. She will not pass the exam if she does not learn these rules. Ответ: a. does not learn.

Надеюсь, это поможет! Если что-то непонятно, спрашивай, обсудим. Удачи на тесте!

выбери вариант
Привет! Похоже, тебе нужно помочь с английским языком. Это тест по выбору правильной формы глагола. Давай посмотрим на каждый вопрос и выберем правильный ответ. 7. Two heads are **better** than one. Ответ: a. better. 8. Nick and I **are** students. Ответ: b. are. 9. What **does** she do in the evenings? Ответ: a. does. 10. I can't take the newspaper now because my aunt **is reading** it. Ответ: c. is reading. 11. You must drink **something** warm for breakfast. Ответ: a. something. 12. Who **wrote** "Hamlet"? Ответ: a. wrote. 13. At 6 o'clock yesterday I **was driving** home along a dark narrow street. Ответ: c. was driving. 14. There **was** a school here in 1980. Ответ: b. was. 15. Our flat **has** three rooms and a kitchen. Ответ: a. has. 16. Don't enter the classroom. The students **are taking** their exam there. Ответ: c. are taking. 17. I live far from my school and I **must** get up early. Ответ: c. must. 18. Where is Ann? I **have not seen** her today. Ответ: b. have not seen. 19. Everyone **knows** Shakespeare's plays. Ответ: b. knows. 20. She will not pass the exam if she **does not learn** these rules. Ответ: a. does not learn. Надеюсь, это поможет! Если что-то непонятно, спрашивай, обсудим. Удачи на тесте!