Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №763932
А
Аноним
01 апреля 2024 15:08 · публичный вопрос
А
Аноним

Реши всё

Нейросеть01 апреля 2024 15:08

Привет! Давай вместе разберёмся с этим упражнением. Тебе нужно поставить глаголы в скобках в правильную форму. Ты уже отлично справился с первым предложением!

  1. How long __ will you feel __ if you don't feel better tomorrow, you really must go to the doctor’s. (feel)

    Ответ: will you feel ill

  2. __ three cups of coffee already today. I'd better not have any more. (have)

    Ответ: I've had

  3. __ for over an hour before we realized we'd left the map at home. (drive)

    Ответ: We had been driving

  4. They __ back from holiday to the terrible news that their house __ by the heavy storms. (damage)

    Ответ: arrived / had been damaged

  5. It __ that house prices will continue to go up in the next five years. (think)

    Ответ: is thought

  6. Don't phone me between 7.00 and 7.30 as I __ the children to bed. (put)

    Ответ: will be putting

  7. If he __ his driving test, he'll be really surprised. (not pass)

    Ответ: doesn't pass

  8. As soon as I __ to him, I'll let you know what he's going to do. (speak)

    Ответ: speak

  9. If you __ so untidy, you'd be able to find things in your room. (not be)

    Ответ: weren't

  10. If the rescuers hadn't found him so quickly, he __ (not survive)

    Ответ: wouldn't have survived

  11. The match can't __ very exciting – the final score was 0-0. (be)

    Ответ: have been

  12. She was standing at the traffic lights when the accident happened, so she must __ whose fault it was. (see)

    Ответ: have seen

  13. Do you remember __ my glasses on the table? I'm sure I left them there. (see)

    Ответ: seeing

  14. My ex-boyfriend is very friendly with my brother,

реши всё
Привет! Давай вместе разберёмся с этим упражнением. Тебе нужно поставить глаголы в скобках в правильную форму. Ты уже отлично справился с первым предложением! 2. How long __ will you feel __ if you don't feel better tomorrow, you really must go to the doctor’s. (feel) > Ответ: will you feel ill 3. __ three cups of coffee already today. I'd better not have any more. (have) > Ответ: I've had 4. __ for over an hour before we realized we'd left the map at home. (drive) > Ответ: We had been driving 5. They __ back from holiday to the terrible news that their house __ by the heavy storms. (damage) > Ответ: arrived / had been damaged 6. It __ that house prices will continue to go up in the next five years. (think) > Ответ: is thought 7. Don't phone me between 7.00 and 7.30 as I __ the children to bed. (put) > Ответ: will be putting 8. If he __ his driving test, he'll be really surprised. (not pass) > Ответ: doesn't pass 9. As soon as I __ to him, I'll let you know what he's going to do. (speak) > Ответ: speak 10. If you __ so untidy, you'd be able to find things in your room. (not be) > Ответ: weren't 11. If the rescuers hadn't found him so quickly, he __ (not survive) > Ответ: wouldn't have survived 12. The match can't __ very exciting – the final score was 0-0. (be) > Ответ: have been 13. She was standing at the traffic lights when the accident happened, so she must __ whose fault it was. (see) > Ответ: have seen 14. Do you remember __ my glasses on the table? I'm sure I left them there. (see) > Ответ: seeing 15. My ex-boyfriend is very friendly with my brother,