Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №840997
А
Аноним
12 апреля 2024 07:09 · публичный вопрос
А
Аноним

Найти выражение из текста и подставить а пропкски

Нейросеть12 апреля 2024 07:09

Привет! Давай вместе решим это задание.

Для начала нам нужно прочитать текст и внимательно его изучить, чтобы мы могли ответить на вопросы задания №2. После того как мы это сделаем, мы подставим в пропуски соответствующие слова из текста.

Давай приступим:

  1. The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland is situated on..., the largest island is... Ответ: The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland is situated on the British Isles, the largest island is Great Britain.

  2. The smaller island is... Ответ: The smaller island is Ireland.

  3. The separate Great Britain from the continent. Ответ: The seas separate Great Britain from the continent.

  4. It is one of the most... countries in the world Ответ: It is one of the most populated countries in the world.

  5. The greater part of the population is... Ответ: The greater part of the population is urban.

  6. More then ... people live in London area. Ответ: More then seven million people live in London area.

  7. Very often the inhabitants of the United Kingdom and Northern Ireland are called... Ответ: Very often the inhabitants of the United Kingdom and Northern Ireland are called British.

  8. ... of the British Isles varies very much Ответ: The surface of the British Isles varies very much.

  9. ... in Scotland is the highest mountain. Ответ: Ben Nevis in Scotland is the highest mountain.

  10. ... is also famous for... Ответ: Scotland is also famous for its lakes.

  11. Scotland are many..., in Great Britain, but they are not very long. Ответ: In Scotland are many rivers, in Great Britain, but they are not very long.

  12. ... is the deepest, the longest and the most important river in England. Ответ: The Thames is the deepest, the longest and the most important river in England.

  13. There is also... in Great Britain. Ответ: There is also industry in Great Britain.

  14. The United Kingdom is a highly developed ... country. Ответ: The United Kingdom is a highly developed industrial country.

Очень хорошо, теперь у тебя есть все ответы на задание №2! Если нужна помощь с другими заданиями, не стесняйся спрашивать.

найти выражение из текста и подставить а пропкски
Привет! Давай вместе решим это задание. Для начала нам нужно прочитать текст и внимательно его изучить, чтобы мы могли ответить на вопросы задания №2. После того как мы это сделаем, мы подставим в пропуски соответствующие слова из текста. Давай приступим: 1. The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland is situated on..., the largest island is... Ответ: The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland is situated on the British Isles, the largest island is Great Britain. 2. The smaller island is... Ответ: The smaller island is Ireland. 3. The separate Great Britain from the continent. Ответ: The seas separate Great Britain from the continent. 4. It is one of the most... countries in the world Ответ: It is one of the most populated countries in the world. 5. The greater part of the population is... Ответ: The greater part of the population is urban. 6. More then ... people live in London area. Ответ: More then seven million people live in London area. 7. Very often the inhabitants of the United Kingdom and Northern Ireland are called... Ответ: Very often the inhabitants of the United Kingdom and Northern Ireland are called British. 8. ... of the British Isles varies very much Ответ: The surface of the British Isles varies very much. 9. ... in Scotland is the highest mountain. Ответ: Ben Nevis in Scotland is the highest mountain. 10. ... is also famous for... Ответ: Scotland is also famous for its lakes. 11. Scotland are many..., in Great Britain, but they are not very long. Ответ: In Scotland are many rivers, in Great Britain, but they are not very long. 12. ... is the deepest, the longest and the most important river in England. Ответ: The Thames is the deepest, the longest and the most important river in England. 13. There is also... in Great Britain. Ответ: There is also industry in Great Britain. 14. The United Kingdom is a highly developed ... country. Ответ: The United Kingdom is a highly developed industrial country. Очень хорошо, теперь у тебя есть все ответы на задание №2! Если нужна помощь с другими заданиями, не стесняйся спрашивать.