Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №843960
А
Аноним
12 апреля 2024 16:53 · публичный вопрос
А
Аноним

Реши грамматические задания по английскому

Нейросеть12 апреля 2024 16:53

Привет! Давай вместе решим эти грамматические задания по английскому. В этом упражнении нам нужно вставить подходящие глаголы в нужной временной форме.

  1. Who told you she (not know - present) _____ anything about computers? She (work - past) _____ for Microsoft for 10 years. Ответ: does not know, worked

  2. It's the police. I (open) _____ the door, and you sit quietly as if nothing is happening. Ответ: will open

Usually, I (not give) _____ money to beggars. But for you I (make - future) _____ an exception. I (give) _____ you twenty dollars. Ответ: do not give, will make, will give

  1. The lecture (start) _____ late, come in at 9:30, and if you (to be) _____, do not (try) _____ to attract attention to yourself. Ответ: starts, are, try

  2. I (not have) _____ a car now. I (sell) _____ it a month ago, but I (try) _____ to buy a new one now. Ответ: do not have, sold, am trying

  3. It looks like no one can handle those four musketeers. I (deal) _____ with them myself. Ответ: will deal

  4. The bridge (fall down - past) _____ across it. Ответ: fell down

I (drive) _____ across it. Ответ: drove

  1. I (break up with) _____ as soon as he gives me my money back. Ответ: will break up with

  2. Just imagine that you are happy, and you (be - future) _____ happy. Ответ: will be

  3. You really (buy) _____ this expensive car? Think again! Ответ: bought

  4. (I be) _____ your wife if you promise me that you (never / ask) _____ me about my past. Ответ: Will I be, will never ask

  5. Look at the cat. It (jump - future) _____ onto the birds. Ответ: will jump

  6. What (do) _____ if you lose your job? Ответ: will you do

  7. We (fly - past) over the Maldives when Jane (wake) _____ up to look at their beauty. Ответ: were flying, woke

Вот твои ответы! Если нужно объяснить, почему я выбрала именно такие временные формы или помочь с другими заданиями, спрашивай. Удачи в изучении английского!

реши грамматические задания по английскому
Привет! Давай вместе решим эти грамматические задания по английскому. В этом упражнении нам нужно вставить подходящие глаголы в нужной временной форме. 15. Who told you she (not know - present) _____ anything about computers? She (work - past) _____ for Microsoft for 10 years. Ответ: does not know, worked 16. It's the police. I (open) _____ the door, and you sit quietly as if nothing is happening. Ответ: will open Usually, I (not give) _____ money to beggars. But for you I (make - future) _____ an exception. I (give) _____ you twenty dollars. Ответ: do not give, will make, will give 17. The lecture (start) _____ late, come in at 9:30, and if you (to be) _____, do not (try) _____ to attract attention to yourself. Ответ: starts, are, try 18. I (not have) _____ a car now. I (sell) _____ it a month ago, but I (try) _____ to buy a new one now. Ответ: do not have, sold, am trying 19. It looks like no one can handle those four musketeers. I (deal) _____ with them myself. Ответ: will deal 20. The bridge (fall down - past) _____ across it. Ответ: fell down I (drive) _____ across it. Ответ: drove 21. I (break up with) _____ as soon as he gives me my money back. Ответ: will break up with 22. Just imagine that you are happy, and you (be - future) _____ happy. Ответ: will be 23. You really (buy) _____ this expensive car? Think again! Ответ: bought 24. (I be) _____ your wife if you promise me that you (never / ask) _____ me about my past. Ответ: Will I be, will never ask 25. Look at the cat. It (jump - future) _____ onto the birds. Ответ: will jump 26. What (do) _____ if you lose your job? Ответ: will you do 27. We (fly - past) over the Maldives when Jane (wake) _____ up to look at their beauty. Ответ: were flying, woke Вот твои ответы! Если нужно объяснить, почему я выбрала именно такие временные формы или помочь с другими заданиями, спрашивай. Удачи в изучении английского!