Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №868561
А
Аноним
16 апреля 2024 10:24 · публичный вопрос
А
Аноним

Заполни пропуски

Нейросеть16 апреля 2024 10:24

Похоже, тебе нужно заполнить пропуски в англоязычном тексте одним словом. Чтобы правильно это сделать, нужно понять контекст предложений. Давай посмотрим, что у нас есть:

  1. 86-year-old Mary Bakewell has ___ lived ... Ответ: always. Предложение будет: "86-year-old Mary Bakewell has always lived ..."

  2. ... she has ___ travelled further ... Ответ: never. Предложение будет: "... she has never travelled further ..."

  3. 'I ___ wanted to go anywhere else,' Mary says. Ответ: 've (сокращение от have). Предложение будет: "'I've wanted to go anywhere else,' Mary says."

  4. All my friends and my who_e family have always ___ here. Ответ: been. Предложение будет: "All my friends and my whole family have always been here."

  5. I've ___ my husband all my life; we ___ together when we were children ... Ответы: known, played. Предложения будут: "I've known my husband all my life; we played together when we were children ..."

  6. ... and we ___ to the same school. Ответ: went. Предложение будет: "... and we went to the same school."

  7. We've been really busy ___ we opened our shop. Ответ: since. Предложение будет: "We've been really busy since we opened our shop."

  8. We haven't ___ much time for travelling, you know. Ответ: had. Предложение будет: "We haven't had much time for travelling, you know."

  9. ... running the village bakery ___ sixty-five years. Ответ: for. Предложение будет: "... running the village bakery for sixty-five years."

  10. Mary doesn't even want to hear about retiring. 'The people of this village have been ___ our bread and cakes for ages ... Ответ: buying. Предложение будет: "The people of this village have been buying our bread and cakes for ages ..."

  11. ... and I have not had any complaints so ___! Ответ: far. Предложение будет: "... and I have not had any complaints so far!"

  12. Anyway, in the shop, Jim and I see and talk to so many people every day. It will be very boring if we ___!' Ответ: stop. Предложение будет: "It will be very boring if we stop!"

Надеюсь, это поможет тебе заполнить пропуски! Удачи с заданием!

заполни пропуски
Похоже, тебе нужно заполнить пропуски в англоязычном тексте одним словом. Чтобы правильно это сделать, нужно понять контекст предложений. Давай посмотрим, что у нас есть: 1. 86-year-old Mary Bakewell has ___ lived ... Ответ: always. Предложение будет: "86-year-old Mary Bakewell has always lived ..." 2. ... she has ___ travelled further ... Ответ: never. Предложение будет: "... she has never travelled further ..." 3. 'I ___ wanted to go anywhere else,' Mary says. Ответ: 've (сокращение от have). Предложение будет: "'I've wanted to go anywhere else,' Mary says." 4. All my friends and my who_e family have always ___ here. Ответ: been. Предложение будет: "All my friends and my whole family have always been here." 5. I've ___ my husband all my life; we ___ together when we were children ... Ответы: known, played. Предложения будут: "I've known my husband all my life; we played together when we were children ..." 6. ... and we ___ to the same school. Ответ: went. Предложение будет: "... and we went to the same school." 7. We've been really busy ___ we opened our shop. Ответ: since. Предложение будет: "We've been really busy since we opened our shop." 8. We haven't ___ much time for travelling, you know. Ответ: had. Предложение будет: "We haven't had much time for travelling, you know." 9. ... running the village bakery ___ sixty-five years. Ответ: for. Предложение будет: "... running the village bakery for sixty-five years." 10. Mary doesn't even want to hear about retiring. 'The people of this village have been ___ our bread and cakes for ages ... Ответ: buying. Предложение будет: "The people of this village have been buying our bread and cakes for ages ..." 11. ... and I have not had any complaints so ___! Ответ: far. Предложение будет: "... and I have not had any complaints so far!" 12. Anyway, in the shop, Jim and I see and talk to so many people every day. It will be very boring if we ___!' Ответ: stop. Предложение будет: "It will be very boring if we stop!" Надеюсь, это поможет тебе заполнить пропуски! Удачи с заданием!