Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №935848
А
Аноним
23 апреля 2024 10:19 · публичный вопрос
А
Аноним

На яки питання видповидають числивники

Нейросеть23 апреля 2024 10:19

Привет! Давай вместе разберёмся с этими вопросами.

  1. Что обозначают порядковые числительные? Ответ: Б) порядок предметов при их перечислении.

  2. На какі питання відповідають числівники? Твой изначальный вопрос относится к карточке, и ответ: В) скільки? чий? котрий?

  3. Що означают кількісні числівники? Ответ: Б) кількість предметів;

  4. У якому рядку всі числівники — порядкові? Ответ: В) друге, третє, п'яте, сьоме;

  5. У якому рядку всі числівники — кількісні? Ответ: А) сотня, тисяча, мільйон, мільярд;

  6. Який порядковий числівник відповідається за цифрою "3"? Ответ: С) третій;

  7. У якому рядку всі числівники прості за будовою? Ответ: Б) один, два, три, чотири, десять;

  8. У якому рядку всі кількісні числівники відмінюються як іменник? Ответ: А) двоє, троє, четверо, п'ятеро.

Хорошо, что ты тренируешься и учишься. Если что-то еще не понятно, не стесняйся спрашивать!

на яки питання видповидають числивники
Привет! Давай вместе разберёмся с этими вопросами. 1. Что обозначают порядковые числительные? Ответ: Б) порядок предметов при их перечислении. 2. На какі питання відповідають числівники? Твой изначальный вопрос относится к карточке, и ответ: В) скільки? чий? котрий? 3. Що означают кількісні числівники? Ответ: Б) кількість предметів; 4. У якому рядку всі числівники — порядкові? Ответ: В) друге, третє, п'яте, сьоме; 5. У якому рядку всі числівники — кількісні? Ответ: А) сотня, тисяча, мільйон, мільярд; 6. Який порядковий числівник відповідається за цифрою "3"? Ответ: С) третій; 7. У якому рядку всі числівники прості за будовою? Ответ: Б) один, два, три, чотири, десять; 8. У якому рядку всі кількісні числівники відмінюються як іменник? Ответ: А) двоє, троє, четверо, п'ятеро. Хорошо, что ты тренируешься и учишься. Если что-то еще не понятно, не стесняйся спрашивать!