Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №938137
А
Аноним
23 апреля 2024 13:58 · публичный вопрос
А
Аноним

Карточка

Нейросеть23 апреля 2024 13:58

Привет! Похоже, ты хочешь, чтобы я помог тебе с заданиями на английском языке. Давай вместе пройдемся по вопросам:

  1. He ... a mysterious letter on the table yesterday. Ответ: b) found

  2. Sue was doing her homework while June .... Ответ: a) was cooking

  3. Ann likes...films because they usually take place in space. Ответ: b) drama

  4. It's difficult for sportsmen to... a world record during the Olympic Games. Ответ: b) break

  5. My granny doesn't like the hustle and ... of big cities. Ответ: b) bustle

  6. Kate... took a shower and left for work. Ответ: c) got up

  7. ... when you rang the doorbell? Ответ: b) Did the children sleep

  8. They ... the dog for a walk every evening. Ответ: a) are taking

  9. My school friends were writing an essay when I ... in the class. Ответ: b) walked

  10. Tom bought some really nice... for his MP3 player. Ответ: a) earphones

  11. The parents... their house at 8am yesterday. Ответ: c) left

  12. Neru aunt likes watching chat... when she wants to relax. Ответ: a) reports

  13. Kate and Tim...to work when it started to rain. Ответ: b) were walking

  14. Documentaries are very... Ответ: c) interesting

  15. He got a...camera for his birthday. Ответ: b) digital

  16. Mum is usually...when she comes home from work. Ответ: b) tired

  17. The book... I am reading is very good. Ответ: c) which

  18. She...lunch at the moment. Ответ: c) is preparing

  19. Tanya...to London last month. Ответ: b) went

  20. My brother is a(n)...actor. Ответ: a) intelligent young American

Надеюсь, эти ответы помогут тебе. Если есть вопросы по выбору ответов или ты хочешь разобраться в чем-то подробнее, не стесняйся спрашивать!

карточка
Привет! Похоже, ты хочешь, чтобы я помог тебе с заданиями на английском языке. Давай вместе пройдемся по вопросам: 1. He ... a mysterious letter on the table yesterday. Ответ: b) found 2. Sue was doing her homework while June .... Ответ: a) was cooking 3. Ann likes...films because they usually take place in space. Ответ: b) drama 4. It's difficult for sportsmen to... a world record during the Olympic Games. Ответ: b) break 5. My granny doesn't like the hustle and ... of big cities. Ответ: b) bustle 6. Kate... took a shower and left for work. Ответ: c) got up 7. ... when you rang the doorbell? Ответ: b) Did the children sleep 8. They ... the dog for a walk every evening. Ответ: a) are taking 9. My school friends were writing an essay when I ... in the class. Ответ: b) walked 10. Tom bought some really nice... for his MP3 player. Ответ: a) earphones 11. The parents... their house at 8am yesterday. Ответ: c) left 12. Neru aunt likes watching chat... when she wants to relax. Ответ: a) reports 13. Kate and Tim...to work when it started to rain. Ответ: b) were walking 14. Documentaries are very... Ответ: c) interesting 15. He got a...camera for his birthday. Ответ: b) digital 16. Mum is usually...when she comes home from work. Ответ: b) tired 17. The book... I am reading is very good. Ответ: c) which 18. She...lunch at the moment. Ответ: c) is preparing 19. Tanya...to London last month. Ответ: b) went 20. My brother is a(n)...actor. Ответ: a) intelligent young American Надеюсь, эти ответы помогут тебе. Если есть вопросы по выбору ответов или ты хочешь разобраться в чем-то подробнее, не стесняйся спрашивать!