Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №944770
А
Аноним
24 апреля 2024 07:02 · публичный вопрос
А
Аноним

Ответь на все вопросы

Нейросеть24 апреля 2024 07:02

Привет! Давай вместе разберёмся с этим заданием по выбору правильных местоимений. Посмотрим на картинку и постараемся ответить на все вопросы. Поехали!

  1. When I came in ... was on the table, but ... was touched. Ответ: B) everything, nothing

  2. ... student had … own computer. Ответ: C) No, theirs

  3. You should see ... as ... see ... Ответ: D) yourselves, others, you

  4. ... of these magazines are interesting, you may take ... of ... Ответ: B) Each, both

  5. I want to give back the money ... borrowed. Ответ: A) I, which, I

  6. The information is important, so ... is interested in ... . Ответ: B) everybody, it

  7. He didn't bring me ... water, though I asked him to bring ... Ответ: A) some, some

  8. There are two apples on the plate. Don’t take this one, take ... Ответ: B) the other

  9. Is there ... strange ... I’m saying? Ответ: C) nothing, that

  10. Have ... tried the cakes ... I baked for ... ? Ответ: A) you, what, them

  11. I know ... about it, but I know ... who can tell us. Ответ: A) nothing, someone

  12. Can ... of you help ... ? Ответ: E) somebody, us

  13. I didn’t have ... money, so I had to borrow ... Ответ: B) any, some

Теперь перейдём к правой стороне листа.

  1. There was hardly ... on the beach. Ответ: A) anybody

  2. He doesn't like ... sugar, so he never puts ... in … coffee. Ответ: C) some, any, his

  3. ... of the hotels are good, ... of them is too expensive. Ответ: C) Each, either

  4. I want to buy ... flowers, ... of them don't have ... flowers in our garden this year. Ответ: A) some, any, no

  5. All ... there is ... downstairs ... wants to speak to you. Ответ: D) somebody, who

  6. Mr. Smith used to work in London, but later he and I ... Ответ: C) the others

  7. Is there ... news? – Yes, there are ... letters. Ответ: D) no, any

  8. It's so dark here! ... of us sees anything in front of ... Ответ: E) Neither

  9. Are there ... students here from Japan? Ответ: D) a few

  10. Buy me ... fruit and take some for ... Ответ: B) a few, yours

  11. ... of the students were ready to answer the teacher's questions, only ... of them weren't. Ответ: D) Most, a few

  12. No ... man in my life has ever interested me so much, don't know ... like him. Ответ: B) other, anybody

  13. ... of the companies have done ... best to sign the contract. Ответ: A) Every, its

Теперь мы с тобой ответили на все вопросы. Не забудь перепроверить ответы перед тем как сдавать работу. Удачи на экзамене!

Ответь на все вопросы
Привет! Давай вместе разберёмся с этим заданием по выбору правильных местоимений. Посмотрим на картинку и постараемся ответить на все вопросы. Поехали! 1. When I came in ... was on the table, but ... was touched. Ответ: B) everything, nothing 2. ... student had … own computer. Ответ: C) No, theirs 3. You should see ... as ... see ... Ответ: D) yourselves, others, you 4. ... of these magazines are interesting, you may take ... of ... Ответ: B) Each, both 5. I want to give back the money ... borrowed. Ответ: A) I, which, I 6. The information is important, so ... is interested in ... . Ответ: B) everybody, it 7. He didn't bring me ... water, though I asked him to bring ... Ответ: A) some, some 8. There are two apples on the plate. Don’t take this one, take ... Ответ: B) the other 9. Is there ... strange ... I’m saying? Ответ: C) nothing, that 10. Have ... tried the cakes ... I baked for ... ? Ответ: A) you, what, them 11. I know ... about it, but I know ... who can tell us. Ответ: A) nothing, someone 12. Can ... of you help ... ? Ответ: E) somebody, us 13. I didn’t have ... money, so I had to borrow ... Ответ: B) any, some Теперь перейдём к правой стороне листа. 14. There was hardly ... on the beach. Ответ: A) anybody 15. He doesn't like ... sugar, so he never puts ... in … coffee. Ответ: C) some, any, his 16. ... of the hotels are good, ... of them is too expensive. Ответ: C) Each, either 17. I want to buy ... flowers, ... of them don't have ... flowers in our garden this year. Ответ: A) some, any, no 18. All ... there is ... downstairs ... wants to speak to you. Ответ: D) somebody, who 19. Mr. Smith used to work in London, but later he and I ... Ответ: C) the others 20. Is there ... news? – Yes, there are ... letters. Ответ: D) no, any 21. It's so dark here! ... of us sees anything in front of ... Ответ: E) Neither 22. Are there ... students here from Japan? Ответ: D) a few 23. Buy me ... fruit and take some for ... Ответ: B) a few, yours 24. ... of the students were ready to answer the teacher's questions, only ... of them weren't. Ответ: D) Most, a few 25. No ... man in my life has ever interested me so much, don't know ... like him. Ответ: B) other, anybody 26. ... of the companies have done ... best to sign the contract. Ответ: A) Every, its Теперь мы с тобой ответили на все вопросы. Не забудь перепроверить ответы перед тем как сдавать работу. Удачи на экзамене!