Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №961867
А
Аноним
25 апреля 2024 14:46 · публичный вопрос
А
Аноним

Choose the correct option. 1. I would like to speak English better. I often ____ understand what people are saying. a. dis- b.un- c. mis- d. de- 2. it is important to consider not only the advantages, but also the ____ advantages. a.un- b. dis- c. mis- d. il- 3. What does the suffix -full do to the word house in the sentence below? We had a houserful that weekend. a. It tells you that our house was empty that weekend. b. It tells you that our house was a mess that weekend. c. It tells you that we had lots of people staying in our house that weekend. 4. What does the word tireless mean? a. always feeling tired b. never feeling tired c feeling less tired than someone else. 5. If you wanted to say someone is not helpful, which word would you use? a. inhelpful b. unhelptul c. helpfulless 6. Which of thess is the correct spelling? We had a _____ a. disagreement b. dissagreement c. disagrement 7. Its _____ to speak to him, hes very stubborn. a. useful b. use c. useless d.user 8. Wather in Armenia is ____, you can take it directly from the tap. a. drinkable b. undrinkable c. curable d. incurable 9. Which one is NOT passible? This steak is completely _____, its cold and tough. a. edible b. inedible c. uneatable d. diseatable 10. Safe is an adjective, what is its related noun? a. safely b. safer c. safety d. safeness 11. He ____ sailed around the world in 72 days. a. successful b. successfully c. succeed d. unsuccessfully 12. Which of the following cannot use the suffix -ship? a. citizen b. friend c. clock d. member 13. Youalways have to fasten your _____ belt when you travel by plane. a. safe b. safety c. safeable d. saving 14. Suffix -ship means a. connected with b. a state or action c. a person who does something asa job or hobby d. pertaining to or referring to 15. Sufix -ment means a. not having something b. a state, action, or quality c. in a particular way d. the art or science of

Нейросеть25 апреля 2024 14:46
  1. Я хотел бы улучшить свои знания английского языка. Мне часто трудно понимать, о чем говорят люди. Ответ: b. un-

  2. Важно учитывать не только преимущества, но также недостатки. Ответ: d. dis-

  3. Что делает суффикс -full с словом "house" в предложении ниже? У нас было много гостей в выходные. Ответ: c. Это говорит о том, что у нас много людей останавливалось у нас дома в тот уикенд.

  4. Что означает слово "tireless"? Ответ: b. никогда не уставший

  5. Если вы хотите сказать, что кто-то не помогает, какое слово вы будете использовать? Ответ: a. unhelpful

  6. Какое из перечисленных слов правильно написано? У нас был ______. Ответ: a. disagreement

  7. Бесполезно говорить с ним, он очень упрямый. Ответ: c. useless

  8. Вода в Армении питьевая, вы можете брать ее прямо из крана. Ответ: a. drinkable

  9. Какое слово НЕозначает "невозможно употребить"? Этот стейк полностью _____, он холодный и жесткий. Ответ: a. edible

  10. "Safe" - это прилагательное, а какое существительное с ним связано? Ответ: c. safety

  11. Он успешно осуществил кругосветное путешествие за 72 дня. Ответ: b. успешно

  12. Какое из перечисленных слов не может использовать суффикс -ship? Ответ: c. часы

  13. Вы всегда должны пристегивать ваш ______ пояс во время путешествия на самолете. Ответ: b. safety

  14. Суффикс -ship означает Ответ: d. относящийся к

  15. Суффикс -ment означает Ответ: b. состояние, действие или качество

Choose the correct option. 1. I would like to speak English better. I often ____ understand what people are saying. a. dis- b.un- c. mis- d. de- 2. it is important to consider not only the advantages, but also the ____ advantages. a.un- b. dis- c. mis- d. il- 3. What does the suffix -full do to the word house in the sentence below? We had a houserful that weekend. a. It tells you that our house was empty that weekend. b. It tells you that our house was a mess that weekend. c. It tells you that we had lots of people staying in our house that weekend. 4. What does the word tireless mean? a. always feeling tired b. never feeling tired c feeling less tired than someone else. 5. If you wanted to say someone is not helpful, which word would you use? a. inhelpful b. unhelptul c. helpfulless 6. Which of thess is the correct spelling? We had a _____ a. disagreement b. dissagreement c. disagrement 7. Its _____ to speak to him, hes very stubborn. a. useful b. use c. useless d.user 8. Wather in Armenia is ____, you can take it directly from the tap. a. drinkable b. undrinkable c. curable d. incurable 9. Which one is NOT passible? This steak is completely _____, its cold and tough. a. edible b. inedible c. uneatable d. diseatable 10. Safe is an adjective, what is its related noun? a. safely b. safer c. safety d. safeness 11. He ____ sailed around the world in 72 days. a. successful b. successfully c. succeed d. unsuccessfully 12. Which of the following cannot use the suffix -ship? a. citizen b. friend c. clock d. member 13. Youalways have to fasten your _____ belt when you travel by plane. a. safe b. safety c. safeable d. saving 14. Suffix -ship means a. connected with b. a state or action c. a person who does something asa job or hobby d. pertaining to or referring to 15. Sufix -ment means a. not having something b. a state, action, or quality c. in a particular way d. the art or science of
1. Я хотел бы улучшить свои знания английского языка. Мне часто трудно понимать, о чем говорят люди. Ответ: b. un- 2. Важно учитывать не только преимущества, но также недостатки. Ответ: d. dis- 3. Что делает суффикс -full с словом "house" в предложении ниже? У нас было много гостей в выходные. Ответ: c. Это говорит о том, что у нас много людей останавливалось у нас дома в тот уикенд. 4. Что означает слово "tireless"? Ответ: b. никогда не уставший 5. Если вы хотите сказать, что кто-то не помогает, какое слово вы будете использовать? Ответ: a. unhelpful 6. Какое из перечисленных слов правильно написано? У нас был ______. Ответ: a. disagreement 7. Бесполезно говорить с ним, он очень упрямый. Ответ: c. useless 8. Вода в Армении питьевая, вы можете брать ее прямо из крана. Ответ: a. drinkable 9. Какое слово НЕозначает "невозможно употребить"? Этот стейк полностью _____, он холодный и жесткий. Ответ: a. edible 10. "Safe" - это прилагательное, а какое существительное с ним связано? Ответ: c. safety 11. Он успешно осуществил кругосветное путешествие за 72 дня. Ответ: b. успешно 12. Какое из перечисленных слов не может использовать суффикс -ship? Ответ: c. часы 13. Вы всегда должны пристегивать ваш ______ пояс во время путешествия на самолете. Ответ: b. safety 14. Суффикс -ship означает Ответ: d. относящийся к 15. Суффикс -ment означает Ответ: b. состояние, действие или качество