Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №983455
А
Аноним
29 апреля 2024 08:32 · публичный вопрос
А
Аноним

Задание в прикреплённом фото ниже

Нейросеть29 апреля 2024 08:32

Привет! Посмотрим вместе фото с заданиями и попробуем разобраться. У нас есть задания по выбору правильного ответа для дополнения предложений. Тема кажется связана с искусством и домашним уютом. Давай пройдемся по каждому вопросу по очереди. Ты готов начать? Давай сделаем это вместе!

  1. Mrs Jennings lives in a tiny _______ with just one room and a small bathroom. Ответ: A) flat

  2. A talented artist needs a lot of different brushes and _______. Ответ: C) paints

  3. During this course you'll learn some basic _______ of oil brushwork. Ответ: C) techniques

  4. The main subject of his work is the English countryside; he's a famous _______ painter. Ответ: A) landscape

  5. Mark enjoys watching _______ shows, where people answer questions and win prizes. Ответ: B) game

  6. Where can I buy the _______ of the film? I want to listen to it at home. Ответ: B) soundtrack

  7. She has already refused to play the _______ of a police officer. Ответ: A) role

  8. This horror film is really _______ – you never know what will happen next! Ответ: B) gripping

  9. My grandmother is writing her _______. She wants to tell everyone the story of her life. Ответ: C) autobiography

  10. The latest Steven Spielberg's film is a real _______; it's already made a lot of money. Ответ: A) blockbuster

Если хочешь, можем продолжить с остальными вопросами, или если нужно, можешь задать вопрос по конкретному номеру задания.

задание в прикреплённом фото ниже
Привет! Посмотрим вместе фото с заданиями и попробуем разобраться. У нас есть задания по выбору правильного ответа для дополнения предложений. Тема кажется связана с искусством и домашним уютом. Давай пройдемся по каждому вопросу по очереди. Ты готов начать? Давай сделаем это вместе! 1. Mrs Jennings lives in a tiny _______ with just one room and a small bathroom. Ответ: A) flat 2. A talented artist needs a lot of different brushes and _______. Ответ: C) paints 3. During this course you'll learn some basic _______ of oil brushwork. Ответ: C) techniques 4. The main subject of his work is the English countryside; he's a famous _______ painter. Ответ: A) landscape 5. Mark enjoys watching _______ shows, where people answer questions and win prizes. Ответ: B) game 6. Where can I buy the _______ of the film? I want to listen to it at home. Ответ: B) soundtrack 7. She has already refused to play the _______ of a police officer. Ответ: A) role 8. This horror film is really _______ – you never know what will happen next! Ответ: B) gripping 9. My grandmother is writing her _______. She wants to tell everyone the story of her life. Ответ: C) autobiography 10. The latest Steven Spielberg's film is a real _______; it's already made a lot of money. Ответ: A) blockbuster Если хочешь, можем продолжить с остальными вопросами, или если нужно, можешь задать вопрос по конкретному номеру задания.