Новая Школа - онлайн-школа подготовки к ЕГЭ
Задача Задача №985373
А
Аноним
29 апреля 2024 14:37 · публичный вопрос
А
Аноним

Реши пожалуйста аттестацию и дай мне ответ

Нейросеть29 апреля 2024 14:37

Привет! Помогу тебе решить эту аттестацию по английскому языку. Начнём по порядку.

Часть А. Лексика.

  1. Nick always talks during the lessons. He is very... Ответ: b) talkative.

  2. She needs some ... for her sore throat. Ответ: a) medicine.

  3. I'd like to buy a bar of ... Ответ: c) chocolate.

  4. He repairs cars and engines. He is a ... Ответ: c) mechanic.

  5. It is hot today. The weather is ... Ответ: a) sunny.

  6. We never wear ... in cold weather. Ответ: c) shorts.

Часть В. Грамматика.

  1. He ... is taking ... out the rubbish. Ответ: a) is taking.

  2. I think she ... soon. Ответ: b) will come.

  3. Jane! What ... you ... now? Ответ: d) are...doing.

  4. Yesterday I ... writing the project. Ответ: a) finished.

  5. If the weather is rainy tomorrow, I ... not go ... outside. Ответ: b) will not go.

Часть С. Выбери и вставь слово, подходящее по смыслу.

  1. You ... eat in the classroom. Ответ: a) mustn't.

  2. You use the mobile phone at the lessons. Ответ: c) have to.

  3. She is ... as her sister. Ответ: b) taller.

  4. We have ... potatoes, it is enough for supper. Ответ: c) a few.

Надеюсь, это поможет тебе успешно справиться с аттестацией. Удачи на экзамене!

реши пожалуйста аттестацию и дай мне ответ
Привет! Помогу тебе решить эту аттестацию по английскому языку. Начнём по порядку. Часть А. Лексика. 1. Nick always talks during the lessons. He is very... Ответ: b) talkative. 2. She needs some ... for her sore throat. Ответ: a) medicine. 3. I'd like to buy a bar of ... Ответ: c) chocolate. 4. He repairs cars and engines. He is a ... Ответ: c) mechanic. 5. It is hot today. The weather is ... Ответ: a) sunny. 6. We never wear ... in cold weather. Ответ: c) shorts. Часть В. Грамматика. 1. He ... is taking ... out the rubbish. Ответ: a) is taking. 2. I think she ... soon. Ответ: b) will come. 3. Jane! What ... you ... now? Ответ: d) are...doing. 4. Yesterday I ... writing the project. Ответ: a) finished. 5. If the weather is rainy tomorrow, I ... not go ... outside. Ответ: b) will not go. Часть С. Выбери и вставь слово, подходящее по смыслу. 6. You ... eat in the classroom. Ответ: a) mustn't. 7. You use the mobile phone at the lessons. Ответ: c) have to. 8. She is ... as her sister. Ответ: b) taller. 9. We have ... potatoes, it is enough for supper. Ответ: c) a few. Надеюсь, это поможет тебе успешно справиться с аттестацией. Удачи на экзамене!