Give English equivalents.
Съедобная часть; в некоторых случаях; 50% воды; в среднем от 35 до 40%; питательные вещества в рыбе; варьирует в широких пределах;
количество жира; пищевая ценность; небольшое количество экстрактивных веществ; мясо рыбы; результат ферментативных изменений; скорлупа яйца; белок яйца; желток яйца; равные количества жира и протеина; сходны по общему составу; потеря веса; удаление воды; поставка продовольствия; состав остается неизменным.
Ответ нейросети
16 May 2024 09:07
The child's question seeks English equivalents for the following terms:
Edible part
In some cases
50% water
On average from 35 to 40%
Nutrients in fish
Varies widely
Amount of fat
Nutritional value
Small amount of extractive substances
Fish meat
Result of enzymatic changes
Eggshell
Egg white
Egg yolk
Equal amounts of fat and protein
Similar in overall composition
Weight loss
Water removal
Food supply
Composition remains unchanged
I hope this explanation helps clarify the English equivalents for the terms you mentioned in Russian. If you have any more questions or need further assistance with translations or other topics, feel free to ask!
ПО распространяется в виде интернет-сервиса, специальные действия по установке ПО на стороне пользователя не требуются
Give English equivalents.
Съедобная часть; в некоторых случаях; 50% воды; в среднем от 35 до 40%; питательные вещества в рыбе; варьирует в широких пределах;
количество жира; пищевая ценность; небольшое количество экстрактивных веществ; мясо рыбы; результат ферментативных изменений; скорлупа яйца; белок яйца; желток яйца; равные количества жира и протеина; сходны по общему составу; потеря веса; удаление воды; поставка продовольствия; состав остается неизменным.
The child's question seeks English equivalents for the following terms:
- Edible part
- In some cases
- 50% water
- On average from 35 to 40%
- Nutrients in fish
- Varies widely
- Amount of fat
- Nutritional value
- Small amount of extractive substances
- Fish meat
- Result of enzymatic changes
- Eggshell
- Egg white
- Egg yolk
- Equal amounts of fat and protein
- Similar in overall composition
- Weight loss
- Water removal
- Food supply
- Composition remains unchanged
I hope this explanation helps clarify the English equivalents for the terms you mentioned in Russian. If you have any more questions or need further assistance with translations or other topics, feel free to ask!