Give English equivalents.
Съедобная часть; в некоторых случаях; 50% воды; в среднем от 35 до 40%; питательные вещества в рыбе; варьирует в широких пределах;
количество жира; пищевая ценность; небольшое количество экстрактивных веществ; мясо рыбы; результат ферментативных изменений; скорлупа яйца; белок яйца; желток яйца; равные количества жира и протеина; сходны по общему составу; потеря веса; удаление воды; поставка продовольствия; состав остается неизменным.
Ответ нейросети
16 May 2024 09:07
The child's question seeks English equivalents for the following terms:
- Edible part
- In some cases
- 50% water
- On average from 35 to 40%
- Nutrients in fish
- Varies widely
- Amount of fat
- Nutritional value
- Small amount of extractive substances
- Fish meat
- Result of enzymatic changes
- Eggshell
- Egg white
- Egg yolk
- Equal amounts of fat and protein
- Similar in overall composition
- Weight loss
- Water removal
- Food supply
- Composition remains unchanged
I hope this explanation helps clarify the English equivalents for the terms you mentioned in Russian. If you have any more questions or need further assistance with translations or other topics, feel free to ask!
ПО распространяется в виде интернет-сервиса, специальные действия по установке ПО на стороне пользователя не требуются
SafeValue must use [property]=binding:
Give English equivalents.
Съедобная часть; в некоторых случаях; 50% воды; в среднем от 35 до 40%; питательные вещества в рыбе; варьирует в широких пределах;
количество жира; пищевая ценность; небольшое количество экстрактивных веществ; мясо рыбы; результат ферментативных изменений; скорлупа яйца; белок яйца; желток яйца; равные количества жира и протеина; сходны по общему составу; потеря веса; удаление воды; поставка продовольствия; состав остается неизменным.
The child's question seeks English equivalents for the following terms:
- Edible part
- In some cases
- 50% water
- On average from 35 to 40%
- Nutrients in fish
- Varies widely
- Amount of fat
- Nutritional value
- Small amount of extractive substances
- Fish meat
- Result of enzymatic changes
- Eggshell
- Egg white
- Egg yolk
- Equal amounts of fat and protein
- Similar in overall composition
- Weight loss
- Water removal
- Food supply
- Composition remains unchanged
I hope this explanation helps clarify the English equivalents for the terms you mentioned in Russian. If you have any more questions or need further assistance with translations or other topics, feel free to ask!
Комментарии